Lányok, akiknek öccse van, jártatok már így, mint ebben a kérdésben szereplő lány?
2013. nov. 1. 16:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem sehol nem az a bevett szokás, hogyha egy lánynak megjön, akkor utána a véres bugyiját a 7 éves kisöccsének mutogatja...
2/10 A kérdező kommentje:
De ő a legjobb barátja is a lánynak. Szóval szerintem ebben nincs semmi rossz. Egyébként köszönöm a választ!
2013. nov. 1. 17:01
3/10 anonim válasza:
igaza van az elsőnek.
és szerintem (magamból kiindulva) egy 11 éves lány nem szokott összebújva aludni az öccsével, egy ágyban sem gyakori.
elég érdekes történet........
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 2. 06:04
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, mi a véleményetek a történetről? :)
2013. nov. 2. 06:49
7/10 anonim válasza:
ugyanmár egy véres bugyiban nincs semmi, ez tök természetes, így mükönek az emberek :) az lenne a baj ha nem vérezne. kisöcsi meg nem volt erre felkészülve, ugye kapta az infót hogy a vér az rosz meg minden, ebböl reagált... ez az egész egy félreértésre, vagy többre alapszik. van ilyen.
8/10 anonim válasza:
az a helyzet hogy a kiscsaj is olyan fiatal hogy azt sem tudta mi történik vele,ezért mutatta meg a bugyiját,de majd minden szépen helyre fog jöni.Anyuka későn világosította fel,ugyanis sok kislánynak akár 10-11 évesen már lehet mensije,vagy fehér folyása ezért erről beszélni kell velük.
9/10 A kérdező kommentje:
Igaza van az előző válaszolónak abban, hogy időben kell ezekről a dolgokról beszélni a lányokkal! Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 3. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!