Lehet szűz lánynak cisztája?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és még szűz - nem rég voltam sonon és állítólag petefészek cisztám van. a menszeszem nagyon bonyolut . van ugy hogy 2honapig nem jön meg . azt van hogy meg jön oszt tart 1-honapig is . utana megint semmit vagy 2honapig. erős fájdalmaim vannak. a medence csontnál és a hasam környékén is . az orvos azt mondta hogy addig nem tudnak ki vizsgálni mig szűz vagyok . és azt is mondta hogy leeht hogy meg operálnak rá . és én ettől nagyon félek . mert igy volt a barátnőm és neki az egyik petefészkjét el tavolitottak . és félek hogy veelm is igy lesz . de a fajasok mostanaig tart . es utoljara majus2dikan volt a menszeszem most pedig julius van és azóta se semmi ! Szerintetek mit tegyek ? nagyon nehez dontes ez nekem! mert félek!2015. júl. 15. 02:57
11/11 A kérdező kommentje:
Aha köszönöm a valaszokat,...voltam kivizsgalason vegbelbol kiviszgaltak fajdalmas volt sajnos..
a cisztan hirtelen eltunk..lehet hogy vizes ciszta volt...
de a hasi fajdalmak minden nap kinoznak...
2015. aug. 30. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!