Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husis, molett hölgyeket kedvelők miért mondják, hogy odaadóbbak az ágyban a telt lányok?
Első kézből tudom cáfolni, voltam már sovány is, kövér is, nem hiszem, hogy a testsúlyommal egyenes arányban változna az odaadásom. Ha egy molett nő lefogy, akkor attól nem lesz elutasító.
Ami kevéske valóságalapja lehet ennek a mendemondának, hogy vannak ugye a személyiségtípusok, Kretchmer szerint a piknikus alkat külsőre alacsony, kerekded, hízásra hajlamos, temperamentum szerint vidám, szenvedélyes, szereti az érzéki örömöket, ellentettje az aszténiás, magas, vékony, befelé forduló, visszahúzódó.
Volt már dolgom vékony és husibb lánnyal is. Lehet hogy túl nyers és hétköznapi érvet hozok fel, de a telt lányok egyszerűen többek. Az emberbe genetikailag bele van kódolva, hogy minél többet szeretnének. Ezt tudat alatt a legtöbb férfi gondolataiban is jelen vannak. Visszatérve.....egy vékony lány (és elnézést a vékony lányoktól) egyszerűen unalmas. Abszolút nem arcoskodásból mondom, de a ,,neki csak a dagadt selejt jut, nem tud csajozni" tipusú trollokat szeretném lehiggasztani. Nem. Szerencsésnek mondom magam, hogy sikeres vagyok a lányok körébe. Nem egy vékony, és nem egy husi lánnyal volt már dolgom. A teltebbek egyszerűen jobbak. Kész. Nincs ezen mit taglalni tovább. Kedvesebbek, aranyosabbak, segítőkészebbek, életvidámabbak. Sokkal határozottabbak bizonyos dolgokban, nem annyira lágy szívűek, sokkal erősebb lelkűek. És nem mellesleg....sokkal jobban nézneki, mint a vékony lányok. Rajtuk mindenhol van ,,anyag". Bárhová nyúlsz, itt egy vastagabb comb, itt egy nagyobb cici, itt egy ,,markolni való" csípő:)))
Persze ez az egész csak a saját szubjektív véleményem és ízlésem. Mindenkinek más az ízlése.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!