Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz ha az idosebb telt nok jonnek be nekem? Sajnos nekik en nem ez ellen mit tehetek?
Figyelt kérdés
23 eves pasi vagyok2015. aug. 19. 19:19
1/5 anonim válasza:
csak még nem találtad meg azt az idősebb teltebb nőt, de hidd el hogy nagyon sok olyan nő vagy aki egy 23 éves pasira vágyik!!!
2/5 anonim válasza:
Örülnének neked ,hibb el,föleg hogy szereted a telt nőket
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, imádom őket :)
24F
4/5 anonim válasza:
Biztosan van olyan is köztük, akinek te/ti is tetszeni fogtok. :)
5/5 anonim válasza:
Igen, gáz, de csak 2 dolog miatt az. Az első hogy az idősebb nők jönnek be neked, a 2. pedig hogy még kövérek is. 23 évesen ez abnormális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!