Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt hölgyek miért bevállalósabbak a szex terén?
Figyelt kérdés
Cyber és valós szexben is könnyebben vehetőek rá, nedvesebbek, jobban örülnek a kényeztetésnek, 24F, imádom is ezért őket, csak nem tudom hol találok cyberszex partnert!2015. aug. 21. 22:28
1/15 anonim válasza:
szerintem azért mert ducik, szóval kisebb eséllyel találnak partnert mint azok akik nem ducik.. és mondhatni, "hálásan sz*opnak"
2/15 A kérdező kommentje:
Ennyire biztosan nem egyszerű,olykor egy telt nőnek olyan kisugárzása van hogy rögtön neki esnék. nem is beszélve az illatáról
2015. aug. 21. 22:38
3/15 anonim válasza:
de ugye nem az izzadt "illatára" gondolsz most?
4/15 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy is, arra gondolok mikor működik a kémia. Vonzó illata van . Egyébként szívesen beszélgetnék egy huncut nővel is erről a témáról
2015. aug. 21. 22:45
5/15 anonim válasza:
engem a hideg kiráz a hurkáktól meg logó sonkáktól. csak vékony lány jöhet szóba
6/15 Közveszélyes Kontár válasza:
persze engem se tartansk vissza ezek
mert aki nem telt annak meg
olyan a bore mint a pergamen
a csontjai bevagjak a testedet ha hozzaersz
szaguk meg olyan mint a teljesen kiszaradt sajte
7/15 anonim válasza:
Sok ismerösöm mondja odaadobbak mint a vékonyak mert kevesebb pasi áll velük szóba ..De sokan azt vallják d..ni ők is jók ..de nem mutatkoznának velük ahogy a mondás tartja nagy kofferba jó pakolni de szégyen vele mutatkozni..
8/15 anonim válasza:
Kapásból tudnék mondani 3 nevet is az oldalról, de kettőt minimum, akik kaphatók bármire és megfelelnek a feltételeidnek. :)
9/15 anonim válasza:
Nem jól tudod, 8-as.
nagy kofferba jó pakolni, de gáz vele utazni
Vagy valami ilyesmi.
10/15 anonim válasza:
Miért, a telt hölgyek bevállalósabbak szex terén? Mondjuk én az vagyok. Mármint telt. Meg bevállalós. Ja hogy ez volt a feltétel? :D
Nem tudom amúgy, szerintem nem lehet így általánosítani. Vékonyak közt is biztos akad vadmacska bőven, meg a kövérek közt is biztos van lustadög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!