Kövér lányokat kedvelő fiúk! Mi a véleményetek a következő nőkről? 10/?
2015. aug. 17. 16:06
2/10 anonim válasza:
ezek a duci, meg telt tagek... az utolsó még úgy ahogy normális, talán még meg is sajnálom hogy ilyen.
nekem ne mondja senki, hogy mozgással meg odafigyelt étrenddel ne lehetne szebb alakot varázsolni.
nem egy ismerősöm van aki 180 kilóról lefogyott 90-re, és a cukorbetegsége is normalizálódott, meg alapvetően kevésbé betegesek mint voltak...
4/10 anonim válasza:
Az utolsó tetszik 10/10, a többi egyáltalán nem.
5/10 anonim válasza:
Az utolsó gyönyörű :O 10/11
A harmadik még belefér, bár úgy összességében nem a legszebb leány... (Pontosabban engem valami ribire emlékeztet :D )
A többit meg remélem csak viccnek szántad
7/10 anonim válasza:
Én már csak csúnya vagyok de 1-4 igazán durvák ha jó fejek kedvesek elbeszélgetni még elbeszélgetnék velük .
Az utolsó meg szép.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
A 1-őt nem dugnám meg, 4-et sem. Van egy pont ahol már túl kövér a nő, de tényleg. A többi jöhet ;)
10/10 anonim válasza:
Az ötödiket tudnám szeretni, de a többi számomra undorító, kritikán aluli, ja és a kettesnél Not Found van. Akit a 8-as válaszoló linkelt az viszont nagyon ott van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!