Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A telt hölgyek miért bevállaló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt hölgyek miért bevállalósabbak a szex terén?

Figyelt kérdés
Cyber és valós szexben is könnyebben vehetőek rá, nedvesebbek, jobban örülnek a kényeztetésnek, 24F, imádom is ezért őket, csak nem tudom hol találok cyberszex partnert!

2015. aug. 21. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az általánosítás nem áll meg. Nem egy telt, prűd barátnőm van, sokszor nem is értem. Sokuknak meg nincs is kedve szexelni.

Én most elég nagydarab vagyok, és bevállalós. Szóval ez stimmel. De 50 kilósan is pont ugyanennyire bevállalós voltam.

2015. aug. 22. 00:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt az undorító általánosítást.

Az meg aztán tényleg pofátlanság, hogy úgy beszélnek itt egyesek a "telt" nőkről mint egy darab fekáliáról.

2015. aug. 22. 14:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem igazán kívánatos tud lenni egy teltebb nő, szerintem ők az igazi nők!
2015. aug. 22. 20:54
 14/15 anonim válasza:
Valóban így van... A telt nők képrázatosak tudnak lenni. Én is keresem partnerem egy kis beszélgetésre, flörtölésre!
2015. aug. 23. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Butaság. Voltam már telt is (65 kg), voltam már kifejezetten sovány is (42 kg), most gondolod, hogy amikor meghíztam, akkor nedvesebb, meg odaadóbb voltam, amikor lefogytam, akkor meg hirtelen frigid fapuna lettem?

Az meg, hogy egy telt nő örül, ha valaki egyáltalán hajlandó megdugni, azért odaadóbb, akkora baromság, mint ide Lacháza. Ha kövér voltam, ha sovány, nekem a szex mindig társasjáték volt, a rászorultsági szexet nagy ívben kikerültem.

2015. okt. 18. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!