Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a magasabb telt csípőjű, nagyobb popsis lányok szeretik a nagyobb és vastagabb intim méretet?
Nem, inkább az értelmes pasikat! Ami úgy fest te nem vagy.
Sok sikert a tanyasi falunapon a tehenészlyányokkal.
Semmiféle összefüggés nincs eközött, mégis miért lenne?
Én sportos, 168cm/52kg lány vagyok, mégis szeretem a nagyobbat (is!).
"Kedves 3# - as te is ilyen csaj vagy?"
Épp le akartam írni, hogy igen komoly tétben fogadnék, hogy a 3. hozzászólón igen furcsán nézne ki egy csipkés franciabugyi, de látom, már ő maga leírta, hogy mi a helyzet. :-)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem tudom, hogy a te fogalmaid szerint a 177 cm magasnak számít-e, a 103-as csípőbőség meg teltebb csípőnek, de nekem ezekkel az adottságokkal a 12/3,5 cm-es péniszméret az ideális, és ha a páromé ennél rövidebb vagy vékonyabb lenne, akkor is ugyanígy lenne hüvelyi orgazmusom.
De ebből nyilván nem lehet, és nem érdemes semmilyen következtetést levonni más nőkre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!