Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kipróbálnátok milyen egy felcsatolhatossal megd. Gni egy srácot?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már?2015. szept. 1. 22:30
61/67 anonim válasza:
Volt csajom egyszer felvetette és bele mentem. Annyira bejött neki hogy heti 3x szetrakott vele. Imádtam.
63/67 anonim válasza:
Azt hittem sosem megyek bele, de nemrég egy dominának beadtam a derekam, aki minden létező pózban elég keményen megbaszott.
26F
64/67 anonim válasza:
Mi ez a homár klub? Beteg állatok.
66/67 anonim válasza:
#6 ha erre ráment a házasság akkor ott már előtte is nagy gondok voltak.
Nekem volt párom olyan szinten élvezte,hogy szó szerint át ázott a bugyija közben.
67/67 anonim válasza:
Jó lenne újra átélni valakivel ezt a dolgot. Kevés nő nyitott rá és ráadásul még kevesebb aki élvezi is. De majdcsak érkezik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!