Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kipróbálnátok milyen egy felcsatolhatossal megd. Gni egy srácot?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már?2015. szept. 1. 22:30
51/67 anonim válasza:
Szegény. Még mindig nem teljesült ez a vágyad .
52/67 anonim válasza:
Már engem is nagyon régóta izgat , szivesen kiprobálnám.
54/67 anonim válasza:
NEm HETERO KATEGÓRIA!!!!! HOMO!!!!
55/67 anonim válasza:
#54 szóval ha két eltérő nemű egyed, tehát hetero személyek új dolgokat akarnak kipróbálni az ágyban, akkor homoszexuálisak lesznek? Érdekes felfogás. Eghyébként ne itt verd magad, amiért beszűkült homofób vagy, egyszerűen menj rá a jobb felső ikszre :)
56/67 anonim válasza:
Már kipróbáltam. Ő is élvezte meg én is. Mondjuk nálunk kölcsönös az anál is.
57/67 anonim válasza:
Menj már át a búza kategóriába és ott megteszik neked!!!
58/67 anonim válasza:
Semmi gondom nem volt ezzel, mikor exem kérte tőlem. Nem mindig csináltuk, de feldobta a szexet
59/67 anonim válasza:
Én már próbáltam. Teljesen bevadultam tőle. Dupla dákóval a saját puncim is izgattam. Ugyanez a pasi szájbaszást is kért. Ez volt a fétise.
60/67 anonim válasza:
Igen. Tetszene ha egy fiatal, vékony kis sissyt jól megdughatnék. 20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!