Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kipróbálnátok milyen egy felcsatolhatossal megd. Gni egy srácot?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már?2015. szept. 1. 22:30
1/67 anonim válasza:
Kipróbálnám talán,de még egy pasim se kért ilyesmit.
2/67 anonim válasza:
Én férfi létemre ki szeretném próbálni milyen ha egy nő megdugna egy fellcsatolhatóssal. Nagyon izgat a dolog :)
3/67 anonim válasza:
Habár én egyáltalán nem akarom, hogy seggbe rakjanak, mégis mindig érdekelt, hogy én csináljam a páromnak. Szóval ha engedné, akkor tök jó lenne, szívesen kipróbálnám.
5/67 anonim válasza:
Az én lyukam csak kimenet :)
De az elég izgi lenne, hogy hármasban lenni két növel. Az egyik felcsatolna magára egy ilyet, és ö nyomná a másik nőt, én meg öt :) Vonatoznánk :)
6/67 anonim válasza:
Próbáltam már, ő kérte. Rossz élmény volt. Miért? Mert a felcsatolhatós nem az én testrészem, ergo nem is élveztem. Csak elfáradtak a combjaim meg a derekam a (számomra) örömtelen sikálásban.
Ráadásul a párom ledegradálta magát a szememben. Az nem férfi akit én megdugok hátulról.
Rá is ment a házasságunk a hülye fétisére.
7/67 anonim válasza:
Nem igaz,hogy nem unod még ezt a felcsatolható bu..skodást!Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
Ne a heteroknál keresgélj akkor!
9/67 anonim válasza:
Igen. Mivel ez annyira izgatta, hogy rendesen már nem is volt hajlandó csinálni, ha igen, olyan unott arccal kezdett neki, mintha a fogát húznák. Tudod, a szex a kölcsönösségről szól. Általában.
10/67 anonim válasza:
Ha van itt olyan fiatal hölgy aki ezt kipróbálná írjon rám bátran ! :D Régóta mozgatja a fantáziám.... 25/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!