Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Kipróbálnátok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kipróbálnátok milyen egy felcsatolhatossal megd. Gni egy srácot?

Figyelt kérdés
Próbáltátok már?

2015. szept. 1. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
89%

Nekem semmi bajom az olyan férfiakkal, akik ezt szeretik, mindenkinek megvannak a maga vágyai.

Én ezt nem szeretném, mert számomra felborulna a férfi-női egyensúly. Nem, nekem nem attól lesz férfi valaki, mert megdug. De bizony, mégis, ha arra gondolok, hogy én dugok, akkor egyszerűen már nem tudom őt férfinek tekinteni a mi kapcsolatunkban. A szexualitás nagy úr.

Tudom, hogy le fognak pontozni, de azért még egyszer hangúlyozom: az rendben van, hogy van valakinek ilyen vágya (nem tudom, hogy rejtett homoszexualitás-e, vagy sem), de én nem tenném meg.

Viszont azoknak a pasiknak kötelező kellene, hogy legyen, akik követelik az anált a nőjüktől ;)

2015. szept. 28. 09:28
 12/67 anonim ***** válasza:
61%
fhu ezt tényleg izgat valakit? hát, szerintem az én eddigi pasijaim elküldtek volna a pi**ába, ha ilyennel elő állok, meg szerintem is elég undoritó...
2015. okt. 15. 20:51
 13/67 anonim ***** válasza:
67%

Én egy felcsatolhatóssal max helikoptereznék, mert az olyan vicces. :D

Vagy mennék és símaszkban megerőszakolnám az összes ribizlit a környéken. :D

Komolyra fordítva a szót, kipróbálni kipróbálnám, mert miért ne. Ha párom erre izgulna, szívesen kielégíteném az igényeit. Számomra nem okoz gondot önzetlenül örömet okozni neki.

És még mindig nem ettől lesz meleg valaki... Ugyanúgy férfi maradna a szememben, aki fel meri vállalni a vágyait. Semmi cikit nem találok ebben.

2015. okt. 15. 21:10
 14/67 anonim ***** válasza:
85%

Engem nagyon izgatna ha seggbe rakhatnám a párom, de csakis a párom..! Én amúgy is beteges vagyok.. A fém nagyon felizgat. Imádom az anált is. Minden új dolog izgat. 20L

Privát üzit nem kérek senkitől!

2015. okt. 15. 22:07
 15/67 anonim ***** válasza:
85%
En nagyon miprobalnam :D ahw
2015. okt. 15. 22:15
 16/67 anonim ***** válasza:
77%
Kipróbálnám, miért ne? Valószínűleg nem tudnék rászokni.
2015. okt. 15. 22:17
 17/67 anonim ***** válasza:
9%
Kösz, de nem vagyok bu_zi. Aki ilyet két a párjától, az egy beteg, aberrált, gusztustalan lény.
2015. okt. 15. 22:20
 18/67 anonim ***** válasza:
74%
Mindenhol én vagyok a legjobban lepontozva... Utáltok engem? :D
2015. okt. 15. 22:22
 19/67 anonim ***** válasza:
44%
Én is le lettem pontozva de sz*rni rá. Őszinte voltam és ezt érdemlem !? :D sajnálom mások uncsi életét ! Ja nem !
2015. okt. 15. 22:24
 20/67 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen nőt sajnos nagyon nehéz találni.... én kíváncsiságból kipróbálnám de nincs erre a dologra jelentkező kedvű nő eddig sajna.... :/ Nem is értem miért :D
2015. okt. 21. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!