Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kipróbálnátok milyen egy felcsatolhatossal megd. Gni egy srácot?
Hát biztos van valami varázsa ha felcserélnénk a szerepeket.
Tehát a válaszom igen. Persze csak ha egészen jó pasi az illető és nem egy cseles meleg.
Engem nőként ez mindig is izgatott, és most találtam is egy srácot, aki elnézi nekem ezt a perverzségem (volt már olyan, aki szabályosan elküldött a pitsába, amiért felhoztam bizonyos perverzióimat -de nem is baj, nem illettünk össze), és még bele is menne, csak nem érzem olyan stabilnak a kapcsolatunkat, hogy ezt kivitelezzük is :) ő is megmondta, hogy nekem megengedné, de másnak nem, mert úgy nem érezné magát férfinak, de bennem megbízik.
szerintem abszolút nincs baj a fétisekkel, amíg egészséges berkeken belül mozognak (ergo senkinek nem esik bántódása miatta), mivel olyan dologról beszélünk, ami csak és kizárólag két embert érint :)
"annyi"........
annyira jo lenne!
Ha ez lenne a pasim nagy vágya, megtenném. Biztos szokatlan élmény lenne, de érdekes is, és egyszer élünk.:D Nekem is megvannak a magam fétisei, álszent lennék, ha ilyesmi miatt furán néznék másra.
Várom a lepontozást.:D
Azzz igenn mik vannak xD.
Én felhoztam páromnak a témát xD s kérdezte: Miért akarom én ezt tenni vele?
Csak azért, hogy lássam az ő fejét kárörvendésből, visszaadni az egyszeri rossz helyre behatolást. ><
Bosszúúú hahah
A hátsó dologgal kapcsolatban: Nő vagyok s van egy szexre használható szervem, azt kell használni nem másik lyukat.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!