Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az anált vagy az orált utáljátok jobban?
Tudom, hogy mindkettők utáljátok (a r.bancok nem számítanak)
Tehát melyik a rosszabb? Anál vagy orál?
# 30
Nincsen nálam a bölcsek köve, de szerintem az a hozzászóló, akinek a válaszára reagáltál, nem "lehúzott" valamit, hanem hanem őszintén válaszolt a saját maga nevében egy olyan kérdésre, ami nem objektív tényeken alapul, hanem személyes preferenciákon, szubjektív érzéseken.
Próbáltam kitalálni három olyan dolgot, szexuális élményt a gondolatmenet kedvéért, amit eddig talán még nem próbáltál ki az életben, még nem tapasztál meg a gyakorlatban a szexuális palettáról (bár így ismeretlenül nyilván nem tudhatom biztosan).
Ha neked feltennék akár azt a kérdést, hogy TE melyiket utálnád jobban ezek közül, akár azt, hogy szerinted TE melyiket szeretnéd legjobban:
1) Jön egy gyönyörű meztelen nő egy tál felmelegített mandulaolajjal a kezében, elfektet az ágyon és kapsz egy másfél órás lingam masszázst egy orbitális orgazmussal a végén,
2) jön egy gyönyörű domina, elfektet az ágyon, megbilincsel és análisan megöklöz,
3) jön egy magas, jóképű és izmos testű férfi, és análisan közösül veled,
akkor neked okvetlenül ki kéne próbálnod mind a hármat a gyakorlatban, mielőtt válaszolni tudsz a fenti kérdésekre?
# 26
"Tudtam, hogy a r.banc szóra már is ugrani fog mindenki! .... így ilyen részletesen már gyarapíthattam a tudásomat ezen a téren is!"
Mindenki? :-)
Azt észrevetted, hogy három oldalon keresztül mindössze négy nő reagált egyáltalán valamilyen formában a r.ibancozásra, abból egy tett egy kvázi semleges megállapítást, egy kérte ki magának, egy megállapította, hogy szerinte hülye vagy, ha így gondolkozol, egy pedig humorosan fogta fel ("Akkor r.ibanc vagyok :D"), és ebből a négy hozzászólásból volt három darab egysoros és egyetlen két soros, amivel - szerinted - "részletesen gyarapíthattad a tudásodat"? :-)))
Nekem történetesen igen vidám perceket szereztél a "r.ibancok nem számítanak" megjegyzéseddel, mert nagyon vizuális típus vagyok, és ezt olvasva egyből próbáltam elképzelni egy ennyire prűd pasit abban az ágyjelenetben, amikor a barátnője életében először közeledik az ajkaival a meredező pénisze felé, csábosan mosolyogva, erre ő felháborodva és önérzetesen eltolja onnan a fejét egy gyengéd, de határozott mozdulattal, aztán jó esetben később egyéb mondvacsinált indokra hivatkozva szakít, hogy egy erkölcsösebb nővel köthesse össze életét, rosszabb esetben ott a helyszínen kifakad, hogy "Fújj, r.ibanc, mész innen de rögtön! Azt hittem, hogy te más vagy, mint a többi nő! Hogy tudtál ekkora csalódást okozni?" :-))
Meg egy másik vicces eset is az eszembe jutott a r.ibancozásodról, amikor pár napja egy kapcsolatban élő, de egyik férjes kolléganője után ácsingózó jó harmincas pasi kiírt egy olyan kérdést nőknek címezve, hogy ők megcsalnák-e a férjüket egy kollégájukkal. Amikor elég sokan írták, hogy nem, ezért meg azért, vagy leírták, hogy volt már ilyen kísértés az életükben, de nem tették meg, és azt is, hogy miért nem, akkor kijelentette, hogy szerinte a fele hazudik, aztán amikor valaki leírta, hogy ő egy korábbi kapcsolatában, ami már megromlott és borulófélben volt, félrelépett, (ami korábban akkor sem fordult elő, amikor nagyon vonzódott más férfihoz), de utána egyből szakított is, a kérdező először leírta, hogy "végre egy őszinte nő", aztán több hozzászólás során ler.ibancozta, meg leírta, hogy "a kis r.ibi megérdemli a sorsát" (bár gőzöm sincs azóta sem, mire értette, mert a nő nem írta, hogy bármi rossz történt volna azóta vele).
Elég jó a memóriám, a felhasználóneve alapján emlékeztem ugyanennek a pasinak két korábbi kérdésére, amiben leírta, hogy a párja nem akarja az anális szexet, de ő kíváncsi, hogy milyen, aztán később leírta, hogy a 18 éves szeretőjével végül kipróbálta, de nem jött be neki, meg emlékeztem egy hozzászólására, amiben leírta, hogy ő 24 éves koráig több, mint 100 nőt megfektetett (mondjuk lehet kamu, vagy felszorzott adat, de tök mindegy a lényeg szempontjából).
A r.ibizése után épp azon gondolkoztam, hogy legyek-e olyan kis gonosz, hogy esetleg belinkelem oda ezeket a kérdéseit, hogy azért mégis lehessen látni, hogy mennyire hitelesen osztja az ívet másoknak hűség témában, de aztán valaki addigra meg is tette, (mondjuk csak egyik kérdésével), én meg szó szerint könnyesre röhögtem magam azon, hogy ha valakinek minimális objektivitás, igazságosság és logika iránti igénye nincs is saját magával szemben, legalább annyi esze lenne, hogy saját magát nem járatja le azzal, hogy ugyanarról a felhasználónévről r.ibancoz, osztja az észt és az ítélkezést, másoknak, mint amiről megírja, hogy van két párhuzamos kapcsolata, meg volt akár 100+, akár hány annál kevesebb szexuális partnere 24 éves korára, és ezzel szánalmas és látványos módon módon szénné égeti magát mások szemében.
Szóval kérdező, hidd el, hogy te a dobozó közelében sem vagy ezzel a r.ibancozással. :-))
30. vagyok. aláírom hülyeséget írtam.
de én mind a 3ba bele mennék,hátha alapon...persze van egy elvárásom, ha azt mondom hogy álj akkor álj.
Én is így viselkedek a lányokkal anál esetén,hogy mondja mi a szitu ne csak nyivákoljon.És aztán kijelentse,hogy soha többé,a max. figyelem megvan és nem csak nyomom mint süket a csengőt.
szerencsére sok (8)lányt sikerült meggyőznöm,és 5nek bejött, 1azt mondta soha többé, 2pedig vegyesen állt a dologhoz.
én úgyvélem,hogy rengeteg dolgot kilehet/kikell probálni.Persze vanna extrém esetek,amire tényleg azt mondja az ember hogy NEM még láltatlanban is,de akik arra vágynak azok célirányosan ismerkednek.
És miután lehülyéztem, én adtam neki hasznos választ is. (Én voltam a 12-es és a 30-as is.) Szóval szerintem még jófej is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!