Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az anált vagy az orált utáljátok jobban?
Tudom, hogy mindkettők utáljátok (a r.bancok nem számítanak)
Tehát melyik a rosszabb? Anál vagy orál?
Én eddig úgy tudtam, hogy mindkettőt utáljátok...
Az anált érthető, mivel egészségügyileg is káros, meg mert nyilván nem a párnát akarjátok bámulni szex közben :)
Az orált meg többnyire ezek miatt:
Kellemetlen érzés egy nagyra nőtt uborkát ki-be huzigálni akár perceken keresztül.
- Betelíti az egész szád.
- Ha peched van, öklendezni kezdesz tőle.
- Büdös, koszos a pénisz.
- Erőszakos a tulajdonosa.
- Mélytorok(ra kényszerítés).
- Az Ondó. Az a langyos, fura állagú cucc. Pfej.
- Elvárás.
- Nagyon szar, ha a szemedbe megy.
- Nehéz kimosni ha a hajadba megy.
- Gusztustalan (lehet) lenyelni az ondót. Mondjuk túl sok, rossz íz íze, állaga, stb.
"Tudom, hogy mindkettőt utáljátok"
A jövő heti lottószámokat nem tudod véletlenül? :-)
Egyiket sem utálom. Az anális szexet azért, mert sosem próbáltam, mivel se az én fantáziámat nem mozgatja, se a Párom és a két exem nem vágyott rá, még a leghalványabb utalás formájában sem hozták fel soha a témát évek alatt, pedig szerencsére van/volt olyan jó a kapcsolatunk, hogy tudunk/tudtunk felszabadultan, tabuk nélkül beszélni a szexuális vágyainkról. Így nekem ez egy tök semleges téma, nincs mit utáljak rajta.
Az orális szexet meg történetesen imádom, adni is, kapni is. Ha esetleg érdekel, hogy miért, akkor pont pár hete írtam le ennél a kérdésnél, 6. hozzászólóként:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Utàljàk ? Hàt persze , nők. Utàlnak mindent mosogatni is , főzni is. Nők 95%-a a pènzt szeretik semmmi màst. Minden tàrskeresőn nem csak elmondjàk , le is írjàk egy
" normàlis " kapcsolatot akarok. Mi a norma ? Ki hatàrozza meg a normàt? Ma csak is a nő. Ami neki normàlis no az az etalon azaz norma. Hogy pasinak milyen igènye van az nem csak nem èrdekes de egyenesen agresszivitàs rèszükről. Pasinak ne legyenek igènyei vàgyai. Az csak a nőnek lehet. Ő àlmodozhat csöpögő szirupos rózsaszín csipkès holdfènyes csillogó mesés vastag bankszàmlàs dúshajú fehèr Mercèdeszes , Audis lovagról aki egyben nèma. Aki sokat keres ennek ellenère mindig a nővel van. Ideje mint a tenger ès viszi mindenhova mindig. Cserèbe a se..gg..bekuku az undoritó ès erőszakos is. Leszopni ? - lenyelni - no azt meg hogy is kèpzli. Olyan egy lànyregènybe egy brazil sorozatba sincs. Na jó oràl lehet de csak is a pasi rèszèről ha komoly kutya lefetyelő technikàval rendelkezik. Vajon mi lehet az oka , hogy 30 vagy 35 ès 40 èves nők egyedül vagy utànfutóval mèg mindig a nagy Ő - ről àbràndoznak. Lehet az , hogy adni nem èrzik adni is kène , csak kapni szeretnènek ? Csak kapni ?
Na jó, látom, nagyon tévúton vagy. Segítek.
"Én eddig úgy tudtam, hogy mindkettőt utáljátok..."
- Mondjuk lehet, nem kényes, finnyás szűzk***ákkal kéne kezdened.
"Az anált érthető, mivel egészségügyileg is káros,"
- Nem feltétlenül.
"meg mert nyilván nem a párnát akarjátok bámulni szex közben :)"
- Kapaszkodj erősen: nekem pl a kutyapóz a kedvencem. Nem kell feltétlenül a férfi arcát nézni az aktus alatt végig.
"Az orált meg többnyire ezek miatt:
Kellemetlen érzés egy nagyra nőtt uborkát ki-be huzigálni akár perceken keresztül."
- Hát ha valaki szimpla huzigálásnak éli meg, annak lehet kellemetlen.
"- Betelíti az egész szád."
- Ez a lényeg. :D
"- Ha peched van, öklendezni kezdesz tőle."
- Ha sz**ul csinálod, akkor persze. Ha nem vagy béna, akkor nem fogsz öklendezni.
"- Büdös, koszos a pénisz."
- Mondjuk én biztos nem vennék a számba büdös, koszos péniszt, megválogatom a szexpartnereimet.
"- Erőszakos a tulajdonosa."
- Tud az jó lenni, hidd el. Amúgy meg aki nem szereti az erőszakot, az ne szexeljen erőszakos férfival.
"- Mélytorok(ra kényszerítés)."
- Ugyancsak: aki nem szeret mélytorkozni, ne tegye. Én pl. szeretek. (Jó, mondjuk én a te logikád mentén r**anc vagyok.)
"- Az Ondó. Az a langyos, fura állagú cucc. Pfej."
- Semmi baj nincs vele. Amúgy meg tele van vitaminnal.
"- Elvárás."
- Nem elvárás. Állati izgató leszopni egy férfit.
"- Nagyon szar, ha a szemedbe megy."
- Képzeld, az ügyes lányok tudnak vigyázni a saját testi épségükre.
"- Nehéz kimosni ha a hajadba megy."
- Annyira azért nem, de mondjuk ezt a kis áldozatot bármikor vállalom.
"- Gusztustalan (lehet) lenyelni az ondót. Mondjuk túl sok, rossz íz íze, állaga, stb."
- Megint ez a rossz ízű lenyeléses baromság. Amúgy ha a spermának rossz az íze, ott dohányzás/rossz étkezés lesz a hibás. Alapesetben kellemes íze van.
Na, remélem, beljebb vagy a kérdést illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!