Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti is úgy vagytok vele, hogy...

Ti is úgy vagytok vele, hogy egyre jobban utáljátok az egész életeteket mert rondának születtetek?

Figyelt kérdés
A társadalom úgy tart minket mind valami gonoszak, pedig az emberek teszik tönkre az ilyen embereket lelkileg. Hátunk mögött kiröhögnek, kigúnyolnak, csúfolódnak. Régen jó lelkű voltam de most már csak a keserűség tombol belőlem. Ezért gyűlölöm Magyarországot mert itt egy mocskos nép él. Kár hogy olyan sok hülye ember harcolt ezért a rohadt mocskos országért.

2013. márc. 16. 14:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem derült ki, hogy fiúként vagy lányként kérdezel. Én lány vagyok, átlagnál picit jobb külsővel. És úgy gondolom, hogy akármilyen közhelyes sallangnak hangzik, de a külső tényleg nem minden.

Jómagammal is többször megesett, hogy olyan mert találtam vonzónak, aki a szó szigorúan vett értelmében csúnya volt, mégis megfogott az életöröme, a humora, az esze, a jó lelke. Pedig volt olyan, hogy az illető jócskán túlsúlyos volt, és a bőre olyan volt mint egy kismalacé :)

Szóval tényleg nem minden a megjelenés, hidd le, nagyon jó, ha szépen bánsz másokkal, nem kell gonoszkodni.

Emellett sokszor volt már olyan, hogy valamelyik ismerősöm mindig is hiú volt a kinézetére, viszont amikor évek múlva mikor találkoztam vele, nem volt valami szép, tünékeny dolog ez.

Minden külsőn sokat lehet javítani, akár sminkkel, ruhákkal, szép frizurával, ha nagyon nagy a gond plasztikai sebészettel, és ebben semmi szégyellnivaló nincsen.

2013. márc. 16. 14:45
 2/27 A kérdező kommentje:
A kérdésből nem derül ki: fiú vagyok 25 éves.
2013. márc. 16. 14:48
 3/27 anonim ***** válasza:

Mi a bajod magaddal egész konkrétan? Biztos, hogy lehet segíteni a legrondább emberen is...

Egyébként meg ajánlom hogy menj el pszichológushoz, mert ez a felfogás nem egészséges!

2013. márc. 16. 15:24
 4/27 A kérdező kommentje:
Pszichológus mit segít? Fizetek neki pár ezer forintot mond egy két tanácsot aztán az életem ettől megváltozik, ugyan dehogy, ugyan úgy ronda vagyok. Tiszta ápolt vagyok, de ronda arccal. Mindenki elutasít.
2013. márc. 16. 15:29
 5/27 A kérdező kommentje:
Aki ezt a sablonos szöveget mondja hogy a ronda relatív dolog, az hazudik. Többségnek az átlagos vagy a jóképű ember a jó, a fehér lovagú herceg.
2013. márc. 16. 15:35
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem az tesz téged tönkre lelkileg, ahogy kinézel, hanem az, hogy áldozatot csinálsz magadból, és akármilyen elutasítás vagy sikeretlenség is ér, egyből a külsődet okolod, és ez gerjeszti benned az undort saját magad iránt. Mindenkit utasítanak el, a jól kinézőket is, viszont meg kell tanulni az ilyeneket nem magunkra venni, mert az tönkreteszi az embert. Rengeteg nem top-modell csaj vagy pasi él kiegyensúlyozott, boldog életet, mert rájöttek, hogy nem attól értékes valaki, mert a társadalmi elvárásoknak megfelelően néz ki. Tekints túl a külsődön. Ne csinálj magadból mártírt, mert a mártírokat senki nem szereti. Ne sajnáld magad, és ne a külsődet okold minden rosszért, ami veled történik, mert nem az okozza a bajt, hanem a negatív önértékelésed vonzza be a sok sz.rt.
2013. márc. 16. 16:01
 7/27 A kérdező kommentje:
Az életemben legtöbbször csak elutasító válaszokat kapok. Ha azt nem akkor hátam mögött jól kigúnyolnak. Nincs egyetlen igazi barátom se. Mért igazságtalan az élet a rondákkal szemben? Mért nézik le a rondákat?
2013. márc. 16. 16:09
 8/27 anonim ***** válasza:
Nincs több mondani valóm. Már leírtam, mi a problémád. Azért nem szeretnek veled lenni, mert egy nyávogós mártír vagy. mondom, senki nem szereti a mártírokat. Ha abbahagynád a külsőd feletti nyivákolást, lennének barátaid.
2013. márc. 16. 16:23
 9/27 A kérdező kommentje:
8:Biztos hogy valami szépség lehetsz. Ha te lennél ronda és 1000-1000-ről csak elutasító válaszokat kapsz akkor is így gondolkodnál az biztos. Próbálok barátkozni(Egyáltalán szóba sem hozom a rondaságomat), de csak így is elutasító válaszokat kapok.
2013. márc. 16. 16:33
 10/27 A kérdező kommentje:
"A nők nem mindig a külsőt nézik", de az első benyomást a külső határozza meg férfiaknál-nőknél egyaránt.
2013. márc. 16. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!