Ti is úgy vagytok vele, hogy egyre jobban utáljátok az egész életeteket mert rondának születtetek?
Nem derült ki, hogy fiúként vagy lányként kérdezel. Én lány vagyok, átlagnál picit jobb külsővel. És úgy gondolom, hogy akármilyen közhelyes sallangnak hangzik, de a külső tényleg nem minden.
Jómagammal is többször megesett, hogy olyan mert találtam vonzónak, aki a szó szigorúan vett értelmében csúnya volt, mégis megfogott az életöröme, a humora, az esze, a jó lelke. Pedig volt olyan, hogy az illető jócskán túlsúlyos volt, és a bőre olyan volt mint egy kismalacé :)
Szóval tényleg nem minden a megjelenés, hidd le, nagyon jó, ha szépen bánsz másokkal, nem kell gonoszkodni.
Emellett sokszor volt már olyan, hogy valamelyik ismerősöm mindig is hiú volt a kinézetére, viszont amikor évek múlva mikor találkoztam vele, nem volt valami szép, tünékeny dolog ez.
Minden külsőn sokat lehet javítani, akár sminkkel, ruhákkal, szép frizurával, ha nagyon nagy a gond plasztikai sebészettel, és ebben semmi szégyellnivaló nincsen.
Mi a bajod magaddal egész konkrétan? Biztos, hogy lehet segíteni a legrondább emberen is...
Egyébként meg ajánlom hogy menj el pszichológushoz, mert ez a felfogás nem egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!