Ti is úgy vagytok vele, hogy egyre jobban utáljátok az egész életeteket mert rondának születtetek?
Figyelt kérdés
A társadalom úgy tart minket mind valami gonoszak, pedig az emberek teszik tönkre az ilyen embereket lelkileg. Hátunk mögött kiröhögnek, kigúnyolnak, csúfolódnak. Régen jó lelkű voltam de most már csak a keserűség tombol belőlem. Ezért gyűlölöm Magyarországot mert itt egy mocskos nép él. Kár hogy olyan sok hülye ember harcolt ezért a rohadt mocskos országért.2013. márc. 16. 14:12
21/27 A kérdező kommentje:
Csak egy probléma van a netten lévő ismerkedéssel fotó kell hozzá.
2013. márc. 28. 12:31
22/27 anonim válasza:
nem tennél fel egy képet? mindig lehet segíteni :)
23/27 anonim válasza:
Tudom hogy ezt most hiába mondom el neked, mert úgyis csak a saját igazad hajtogatod és vigasztalhatatlan vagy, de sok hírességet, modellt csúfoltak kiskorában azzal hogy csúnya, mert érdekesebbek voltak a többieknél vagy mert féltékenyek voltak rá. Ha megtanulod nem áldozatképpen kezelni magad és nem sajnálkozni, ha jó a kisugárzásod és nem az süt a tekintetedből hogy gyűlölsz mindent lés mindenkit, tisztelni és szeretni fognak. Hogy mások miatt váltál ilyenné? Ezzel ne takarózz, mert ettől nem leszel több. Mint mondtam, másokat is (szinte mindenkit) csúfoltak valamikor, mégsem csak depressziósokból áll a világ. Ha megtanulsz kicsit jobban örülni az életnek észrevennéd hogy vannak sokkal rosszabb dolgok is ennél. Én nem vagyok csúnya (pedig kiskoromban sokszor megkaptam) de a családomnak súlyos anyagi és más problémái vannak, nekem van ezer betegségem, mégis boldog vagyok. Próbálj meg kicsit pozitívabb lenni. Biztos van valami amiben jó vagy, és ha ezt helyezed előtérbe, nem a saját külsődet, mindenki szereti fog. Mick Jagger sem egy szépség, mégis mindenki szereti.
24/27 anonim válasza:
A külső tényleg nem minden a saját példámat tudom csak mondani , rólam sokan mondják ,hogy jól nézek ki csinos , szép vagyok és mégis boldogtalan vagyok!Mert a külső nem minden ahogy pl: a pénz sem. A külsőn meg könnyen lehet változtatni elég egy előnyös frizura szemöldök ruha stb és máris jobban nézel ki. Foglalkozni kell a külsővel tök sok szép ember van aki nem született szépnek hanem tettek érte. Abban igazad van hogy magyar ország......túl sok a rosszindulatú ,irigy ember akik még a levegőt is elevenék tőled ha tudnák! le kell szarni ezeket az embereket.A fontos ,hogy te jól érezd magad és nem az ,hogy ők mit gondolnak. Szerintem ha megerőltetnéd magad és próbálnál újra az a jó lelkű ember lenni tuti sok pozitív változás lenne az életedben. Válogasd meg kivel vagy jó és kivel nem , aki megérdemli azzal bánj jól!
25/27 anonim válasza:
Szia! Teljesen megértelek Téged, én is gyűlölöm Magyarország "csodálatos" népét. Itt elnyomnak, ha nem felelsz meg nekik, illetve ha másképp gondolkozol. Én is utálom szinte az összes itteni nőt, mert engem is ők tettek tönkre, bár közéjük születtem sajnos. Van egy rendellenességem, ami miatt hiába szép az arcom, könnyen célponttá tudok válni. Naná, hogy a lányok sokkal többet bántottak, és sokkal aljasabbul, mint a fiúk.
26/27 anonim válasza:
Na, még egy népgyűlölő sajnálkozó. Szépen vagyunk.
27/27 anonim válasza:
Aha,szóval azt hiszed,hogy csak ebben az egy országban közösítik ki a csúnya embereket.Ez jó nagy baromság.A külső megjelenés a VILÁG ÖSSZES emberének fontos.Egyébként meg rohadt sok múlik azon,hogy milyen közegben vagy,pl. a mi iskolánkbam teljesen elfogadnak mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!