Ti is úgy vagytok vele, hogy egyre jobban utáljátok az egész életeteket mert rondának születtetek?
Én is randa vagyok, magamant nem de a nőket és ezt az országot én is utálom.
Menj nyugatra, ott sokkal kedvesebbek az emberek, és a nők sem olyan beképzeltek mint itt. 22f
Teljesen igazad van! Aki rondának születik, az mint valami megbélyegzett ember kénytelen leélni az egész életét. Én rettenetesen ronda vagyok, hála a genetikai adottságaimnak, és mindjárt tisztáznék is pár dolgot. Először is ott van a változtass a külsődön dolog: én megtettem, lefogytam 27 kg-ot, divatos frizurát vágattam magamnak, egy lány ismerős segített ruhákat választani. Az eredmény, hogy az igazán durvább elutasításokat még csak ezután kaptam. Egyes "szakértők" szerint mindezt azért, mert nem "önmagam adtam".
A másik, hogy valaki írta, hogy a saját "súlycsoportban" kell próbálkozni. Nos, megjegezném, soha nem próbálkoztam szép lánynál. Az átlagosaknál és a többség szemében átlag alattinak számítóknál. (én megláttam bennük is a szépet.) Lassan 200 próbálkozásnál járok, de még semmi sem jött össze.
Pont tegnap végeztem egy kísérletet. A lényege az volt, hogy amíg elérek A pontból B pontba gyalog, addig minden szembe jövő lányra rámosolygok, figyelvén a reakciót. Hát meg kell mondanom, rejtett kamerát is vinnem kellett volna. Az összesnél, kivétel nélkül olyan undor ült ki az arcára, mintha egy kupac hernyót látott volna. 26 éves vagyok, ennek ellenére még azt sem sikerült megtapasztalnom, hogy milyen az, ha az emberre visszamosolyognak!
A kérdező 16/18-as kommentjére írom:
Én is így vagyok vele, csak én nem próbálkozom DE!!! Van sok kivétel a lányok közt.Most kiírtad (idézem) "" Iszonyúan gonoszak a nők. Azt mondják hogy ők milyen kedvesek pedig nem az! Hátunk mögött úgy utálkoznak rajtunk a nők hogy el se lehet mondani"" Igaz elég sok ilyen van, de van azért kivétel és nekik nagy tiszteletet adok!Bár egyszer nem találkoztam ilyennel te próbálkozz.Én egy eléggé szemét incidens óta nem beszélek sokat lányokkal(De persze ha valamit normálisan kérdez, vagy beszélgetést kezdeményez beszélgetek vele de ritka.Én úgy kedveskedek a lányokkal ahogy tudok[pl.: előre engedem a buszon, vagy ha látom, hogy nem tud valamit megcsinálni megyek segíteni neki meg hasonlók].Ehez még hozzá teszem, hogy ne nézzetek homokosnak mert a lányokhoz vonzódom hiába nem kölcsönös ez tőlük).A lényeg:Próbálkozz és sikerülni fog ebben biztos vagyok!És drukkolok is, hogy sikerüljön!Én már az élethez sem nagyon ragaszkodok azóta.Nagyon remélem, hogy te nem kerülsz el oda ahova én.-----KITARTÁS-----
Te szoktad látni hány ronda srác járkál a világban akár szép barátnővel is? Mert marha sok, menj ki egy szép napos hétvégén és nézd meg a parkokban sétálgató párokat... látni fogsz bőven csúnya pasikat barátnővel, meg csúnya lányokat is pasival... mert ahogy neked is a belső szépség számít úgy sokan másoknak is.
Mondjuk szerintem akik így gondolják azok inkább neten ismerkednek, mert ott könnyebb, nem kell hozzá külső sem.
Én is a neten ismertem meg a párom, aki nem egy jóképű srác, annyira hogy 27 évig senkije nem is volt. Na és? Én már a neten keresztül a szövegébe beleszerettem... ezek után a külső már marha lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!