Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ilyen a párom férfiassága?
Sziasztok!
Azért fordultam ide, mert kicsit égőnek érzem a témát. Nem gondolom, hogy nagy problémáról lenne szó, de előtte gondoltam rákérdezek itt. A párommal lassan egy éve vagyunk együtt, rendszeres szexuális életet élünk, szeretjük egymást, jól megvagyunk. Ő 25 éves, én 24 éves nő. Óvszerrel védekezünk. Eddig is feltűnt, de nem akartam közvetlenül szóba hozni. Tehát, a párommal jó a szexuális életünk, sőt. Viszont azt vettem észre, hogy merev állapotban is teljesen ráfekszik a farkára a fityma. Hátrébb tudja ő és én is húzni. Nyugalmi állapotban szintén, fürdésnél sincsenek gondok. Viszont az óvszer felhelyezésénél figyelni kell rá, különben jártunk úgy, hogy lecsúszott. Valamint a nagyobb fityma okozhat olyat, hogy hiába áll teljesen mereven, nem "áll" teljesen? Lehet nem első vagyok ezekkel a kérdésekkel, meg nekem sem ez az első párkapcsolatom, és partnerem, de ilyennel még nem találkoztam. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!