Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom pénisze nem túl nagy. Hogyan?
20 éves lány vagyok, a barátommal vesztettem el a szüzességem kb. fél éve.
A párom pénisze 10-11 cm erektált állapotban. Nagyon szeretem, a szex sem rossz, de milyen pózokat javasolnátok, hogy kicsit jobban élvezzen az együttléteket?
Köszi előre is!
Hogy te mekkora egy csicska vagy?! Szánalmas
Feküdj hasra és egy párnát rakj a csipőd alá, a barátodd hátulról hatoljon beléd, a lábaid legyenek összezárva, nagyon sok nőnek ez a kedvence
Lótuszülésben is jó csak azzal nem lehet durvábban szexelni, de nagyon jó izgat vele, és elég intim közelségbe kerültök. Meg lovagló pózban is elég mélyre tud hatolni és te irányitod magadat és őt is kedved szerint
Így változnak az idők!
2015: A párom pénisze 10-11 cm erektált állapotban. Nagyon szeretem, a szex sem rossz.
2016: A párom pénisze 10-11 cm erektált állapotban. Nagyon szeretem, a szex nem jó!
2017: Az új párom pénisze 20-21 cm erektált állapotban. Nagyon szeretem, a szex nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!