Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ilyen a parom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen a parom?

Figyelt kérdés
Tobb mint 2 eve vagyunk egyutt. Elotte is egyutt voltam vele 4 honapot de szakitottam mert nem tudtam mit akart. 2 honao tellt el mire megfogta a kezem es nem ertettem h most velem van e a baj? Szoval fura volt, de en imadtam volna csak tenyleg nem ertettem a dolgot. Mindig hatarozatlan volt semmit nem kezdemenyezett stb. Na aztan ra fel evre ujra osszejottunk mert nagyon hianyzott azt mondta o is nekem senkivel nem kavart az ido alatt a bulikban is engem keresett hatha ott vagyok. Ujra osszejottunk. Ekkor 1 honapra ra fekudtunk le , de nagyon sokaig stresszelt, remegett, nem ugy mukodtek a dolgok ahogy kellettek volna. Nem felejtem el mikor pl eloszor volt , es amint hozzaertem a szerszamhoz elment. Szerintem aranyos volt. Utolag ezek a benazasok azert voltak mert en elotte sok pasival voltam es zavarta. En ezt aranyosnak talatam es minden elmondtam neki h nincs oka parazni stb. De a se*hez valo viszonya azota is rossz. Heti 1* ha csinaljuk, pedig raernenk . Naluk nem lehet, mert otthon vannak es ugy nem, hetvegente 1* van ra idonk akkor is 1 rovid menet. 20 evesek vagyunk konyorgom. Elozo heten en akartam csinalni este ( hajnali 3kor) meg nem aludtunk. Erre kiakadt hogy miert ilyenkor kell ilyeneket csinalni miert nem lehet akkor amikor egy normalis ember szokta pl nappal. Hat en ezen sokkot kaptam. Egyedul voltunk mar nagyon hianyzott es azt mondja h nemnnormalis ha hajnalban csinaljuk. En elkezdtem zokogni .. aztan kezdemenyezett megis. En mellette meg nem mentem el, h*velyi *rgazmusra gondolok. Mert alig torodik velem. Gyors bemelegites aztan mehet is.. mindenert ugy kell szekallnom. 50* probaltam megbeszelni vele neha azt mondta h o ilyen neha azt hogy meg mindig a sok negativ tapaztalat az elejerol meg meg akar nekem felelni es ezert stb. De mar tobb mint 2 eve egyutt vagyunk es mindog van valami ilyesmi ami nekem nagyon faj. Nincs megbnenne a szenvedely. Ha kozben hangos vagyok ramszol. Ha megkarmolom akkor arrebb huzza magat meg ilyenek. De tudom h tiszta szivebol szeret, mit csinaljak vele? Hetvegere tervezem h beoltozok, es romantikusban kezdemenyezek , hatha tetszik neki. Zene, gyertya , jelmez stb :) sokszor kerdeztemnis mar tole h esetleg velem van a baj? De mindkg mondja h elete noje vagyok es megorul ertem meg ez latszik is rajta szoval nem ertem

2015. aug. 19. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme volt mindezt leírni? Mert elolvastam, de nem jöttem rá.

Csak arra, hogy vicces, ahogy kicsillagozod a "szex", "hüvely", meg "orgazmus" szavakat, mintha legalábbis káromkodnál.

2015. aug. 19. 02:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Azert csillagoztam ki mert nem engedte kiirni es mar nem jotzem ra h mi ebben a tragarsag.:))
2015. aug. 19. 02:36
 3/7 anonim ***** válasza:

"Utolag ezek a benazasok azert voltak mert en elotte sok pasival voltam es zavarta"

Szűz volt,és azért volt olyan,amilyen.

Valószínűleg te vagy neki az első nő,és azért ilyen, és nem tudom, hogy 2 év után még lehetne-e változtatni a szexhez való hozzáállásán.De próbálkozni kell. Ez a beöltözés jó ötlet. És ha nem élvezel el, nyugodtan kérd meg, hogy nyaljon még ki egyszer,vagy tovább nyaljon,csinálja másként stb, legyen pózváltás,szóval érdekesebb! És ne fogadd el tőle az elutasítást, pláne ne kezdj el sírni, légy te a határozott! Lehet akkor belőle is kicsit jobban kijön az "állat".

2015. aug. 19. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Borzalom!

#3-as! A pasi már nem szűz egy ideje mégis stresszel. Hajnali 3-kor reklamál.

Ezt a pasit megkérheti bármire, de ... :/

Két dolgot mondok és ne haragudj meg Kérdező!

1. Nem illetek össze. Szexben semmi esetre se.

2. A pasi mentálisan deficites.

Nem kellene ezt a kapcsolatot eröltetni!

2015. aug. 19. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem se erőltessétek egymást sokáig, nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, mi is ebbe takaróztunk, hogy mi tökéletesek vagyunk egymásnak, meg ő életem pasija, én vagyok élete nője... Hasonló problémáink voltak. Engem főképp az zavart, hogy én voltam lányként a dominánsabb. Nem tudom, hogy téged ez mennyire bánt, de a leírásodból nekem az jött le, hogy neked is kicsit gondot okoz, hogy nem ő az "alfa". Ez nagy probléma szerintem egy hetero kapcsolatban. Egy idő után hidd el, hogy neked is A FÉRFI fog hiányozni és vagy megcsalod vagy annyi konfliktusotok lesz, hogy szétszekáljátok és meggyűlölitek egymást.

Mint mondtam, én 3 évig éltem egy ilyesmi kapcsolatban, a végére érzelmileg már úgy kiégtem, hogy azt hittem sosem leszek a régi önmagam. Egy erős, határozott belevaló csajszi voltam... A sok akaratlanul okozott fájdalom egy idő után meg fog törni.

Nem túl pozitív ez a válasz tudom, de muszáj volt ezt leírnom, főleg hogy látom, hogy nem csak én vagyok/voltam ilyen helyzetben.

2015. aug. 19. 09:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazatok van, amit irtok sajnos. Ugyan ez a helyzet nalunk is sajnos.. azt mondja en vagyok neki az igazi es orokre egyutt leszunk ne reagaljam tul a dolgokat bla vla de ez nem tulreagalas nem akarok egesz eletemben kieleguletlen lenni nem apaca szeretnek lenni sosem voltan az a tipus akinek eleg es az elejen annyival nagabiztosabb boldogabb voltam..es en is egyre jobban egek ki a sok feszultseg miatt minden veszekedesnel egyre jobban borul el az agyam. Utoljara megprobalom azt hogy teljesen atveszem a gyeplot. Letamadom, ha visszautasit nem veszen magamra hanem megprobalom megoldani a dolgokat stb.

Annyi olyan is volt mar h este osszevesztem vele azon hogy miert nem szexelunk soha pl ez akkor volt mikor az egyetlen estenken a heten amikor hajlando csinalni se akarta, es ugy fekudtem le aludni h tudom meg 1 hetet kell varnom amikor nyari szunet van nem is dolgoztunk stb akar kinnt a kertben a mezon is vegigba*hattuk volna a nyarat+ van egy nyaralojuk ahova akarmikor lemehettunk volna !!! Es megsem...... es szerinte tulreagalom. Minden napom abbol allt h bejottem hozza busszal majd hazamebtem minden este egyedul voltam itthon.. amikor lenehttunk volna egrsh nyarra a nyaraloba.. na visszaterve veszetkedtunk hajmalban mondtam neki nem ertem h miert nem kellek neki. Mondja h de kellesz. Mondom akkor bizonyitsd be. Es nem esett le neki h tamadjon le mint bekulos szex . Azt mondta h hat ez nem nornalis sherinte ha veszekedes utan szexelunk o ilyenkor ugy mutatja ki h szeret h megolel... :D

2015. aug. 19. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Erre a fiúra sok mindent rá lehet fogni, kérdező, de azt, hogy a e párod lenne, azt speciel nem. Minél előbb szakítasz vele, annál jobb lesz neked.
2015. aug. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!