Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen a parom?
Mi értelme volt mindezt leírni? Mert elolvastam, de nem jöttem rá.
Csak arra, hogy vicces, ahogy kicsillagozod a "szex", "hüvely", meg "orgazmus" szavakat, mintha legalábbis káromkodnál.
"Utolag ezek a benazasok azert voltak mert en elotte sok pasival voltam es zavarta"
Szűz volt,és azért volt olyan,amilyen.
Valószínűleg te vagy neki az első nő,és azért ilyen, és nem tudom, hogy 2 év után még lehetne-e változtatni a szexhez való hozzáállásán.De próbálkozni kell. Ez a beöltözés jó ötlet. És ha nem élvezel el, nyugodtan kérd meg, hogy nyaljon még ki egyszer,vagy tovább nyaljon,csinálja másként stb, legyen pózváltás,szóval érdekesebb! És ne fogadd el tőle az elutasítást, pláne ne kezdj el sírni, légy te a határozott! Lehet akkor belőle is kicsit jobban kijön az "állat".
Borzalom!
#3-as! A pasi már nem szűz egy ideje mégis stresszel. Hajnali 3-kor reklamál.
Ezt a pasit megkérheti bármire, de ... :/
Két dolgot mondok és ne haragudj meg Kérdező!
1. Nem illetek össze. Szexben semmi esetre se.
2. A pasi mentálisan deficites.
Nem kellene ezt a kapcsolatot eröltetni!
Szerintem se erőltessétek egymást sokáig, nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, mi is ebbe takaróztunk, hogy mi tökéletesek vagyunk egymásnak, meg ő életem pasija, én vagyok élete nője... Hasonló problémáink voltak. Engem főképp az zavart, hogy én voltam lányként a dominánsabb. Nem tudom, hogy téged ez mennyire bánt, de a leírásodból nekem az jött le, hogy neked is kicsit gondot okoz, hogy nem ő az "alfa". Ez nagy probléma szerintem egy hetero kapcsolatban. Egy idő után hidd el, hogy neked is A FÉRFI fog hiányozni és vagy megcsalod vagy annyi konfliktusotok lesz, hogy szétszekáljátok és meggyűlölitek egymást.
Mint mondtam, én 3 évig éltem egy ilyesmi kapcsolatban, a végére érzelmileg már úgy kiégtem, hogy azt hittem sosem leszek a régi önmagam. Egy erős, határozott belevaló csajszi voltam... A sok akaratlanul okozott fájdalom egy idő után meg fog törni.
Nem túl pozitív ez a válasz tudom, de muszáj volt ezt leírnom, főleg hogy látom, hogy nem csak én vagyok/voltam ilyen helyzetben.
Igazatok van, amit irtok sajnos. Ugyan ez a helyzet nalunk is sajnos.. azt mondja en vagyok neki az igazi es orokre egyutt leszunk ne reagaljam tul a dolgokat bla vla de ez nem tulreagalas nem akarok egesz eletemben kieleguletlen lenni nem apaca szeretnek lenni sosem voltan az a tipus akinek eleg es az elejen annyival nagabiztosabb boldogabb voltam..es en is egyre jobban egek ki a sok feszultseg miatt minden veszekedesnel egyre jobban borul el az agyam. Utoljara megprobalom azt hogy teljesen atveszem a gyeplot. Letamadom, ha visszautasit nem veszen magamra hanem megprobalom megoldani a dolgokat stb.
Annyi olyan is volt mar h este osszevesztem vele azon hogy miert nem szexelunk soha pl ez akkor volt mikor az egyetlen estenken a heten amikor hajlando csinalni se akarta, es ugy fekudtem le aludni h tudom meg 1 hetet kell varnom amikor nyari szunet van nem is dolgoztunk stb akar kinnt a kertben a mezon is vegigba*hattuk volna a nyarat+ van egy nyaralojuk ahova akarmikor lemehettunk volna !!! Es megsem...... es szerinte tulreagalom. Minden napom abbol allt h bejottem hozza busszal majd hazamebtem minden este egyedul voltam itthon.. amikor lenehttunk volna egrsh nyarra a nyaraloba.. na visszaterve veszetkedtunk hajmalban mondtam neki nem ertem h miert nem kellek neki. Mondja h de kellesz. Mondom akkor bizonyitsd be. Es nem esett le neki h tamadjon le mint bekulos szex . Azt mondta h hat ez nem nornalis sherinte ha veszekedes utan szexelunk o ilyenkor ugy mutatja ki h szeret h megolel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!