Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni, ilyen miatt tényleg elhagyhat a párom?
28 éves vagyok, szóval nőni nem fog a 10,5 cm péniszem, ami ráadásul borzasztó vékony is.
Azt mondja a párom, hogy sajnos nem érezz semmit. Viszont utána annak örül hogy törődök vele :)
Mit tudok tenni, hogy ne hagyjon el. fél éve vagyunk együtt.
Amúgy nagyon nem szeretném ha vége lenne, mert én elég kövér vagyok és nem helyes, viszont a párom nagyon vékony csinos nő.
az a baj, hgy az igy is kicsi szerszamot eltakarja a háj...ha fogynál előjöne a tényleges méret..siman nyerhetnéll 3 cm-t is!!!!
ezt fontold meg, és ha csajt akarsz fogyjál le!
Az utolsó mondatig még sajnáltalak is... de akkor azt láttam, hogy az egész arról szól, hogy felszínes vagy.
Nem a kis farkad miatt fog elhagyni, hanem azért, mert egy tárgynak tekinted. Tudod, "normáliséknál" ez valahogy úgy hangzana, hogy "nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem", vagy "borzasztóan fontos nekem", vagy valami hasonló...
De ha fél év után ennyit látsz benne, hogy csinos, vékony... megérdemled, hogy elhagyjon!
Nem hinném, hogy emiatt elhagyna, ha törődsz vele, és érezteted, hogy szereted.
Próbáljátok oldalasan, ilyenkor kicsit "összemegy" a hüvely, ha jól tudom. Mellesleg az ujjazás is élvezetes dolog, miért ez ne lenne?! Talán csak túlságosan aggódsz.
Próbáljatok ki segédeszközöket, és kényeztesd sokat. A csiklós orgazmus is klassz dolog, vannak nők, akik egyszerűen nem élveznek el hüvelyi úton, ők is túlteszik magukat rajta, és "beérik" csikló izgatással.
Ha szerelmesek vagytok, szerintem ez nem lesz akkora probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!