Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A baratom oralis szexszet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom oralis szexszet szeretne. Nem tudom mit kell csinalni kozben es elegge panikolok, hogy menni fog-e. Ez is csak ugy jon mint a szexnel? Vagy erre keszulni js lehet? Fiuk ti mit szerettek vagy jogy?

Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Igazabol szerintem nem kell ra keszulni, majd jon magatol a dolog, de ha bizonytalan vagy, akkor a baratod biztosan szivesen segit egy kicsit hogy neki mi\hogy Jo.
2015. aug. 11. 15:25
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 koszonom :)
2015. aug. 11. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Hidd el,a párod segít majd benne.

Nem lehet szerintem elrontani (persze csak ne fogazz durván:D)

A párod majd ha úgyvan,mozgatja a fejed,vagy mondja,hogy most így/úgy,durván,lassan stb:)

20/L

2015. aug. 11. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
rajtam gyakorolhastz, megengedem
2015. aug. 11. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg kölcsönös lesz a dolog!
2015. aug. 11. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon nehéz jó tanácsot adni, mert minden férfi más, és mást szeret az orál terén.

Viszont nekem ez eddig mindig bevált, minden partnernél, próbáld ki:

Szépen, lassan haladok le a testén a nyakától kezdve apró csókokkal és közben nagyon finoman simogatom a farkát. Mikor már az ágyékát csókolgatom, akkor rámarkolok és finoman elkezdek vele játszani, húzogatom fel le, de nagyon lassú mozdulatokkal. Aprókat lehelek rá, a heréitől egészen a makkjáig, ettől teljesen megborzonganak. Majd a nyelvem hegyével végignyalom, lentről fölfelé. A kezembe veszem és apró csókokat adok a makkjára és körbanyalom a peremét. Majd a számba veszem és eleinte lassan mozgok rajta fel-le és a nyelvemmel izgatom közben. Gyorsítok a mozdulatsoron és elkezdem finoman szívni, miközben a kezemmel húzogatom.

Ezeket a mozdulatsorokat kombinálom, és eddig mindenki imádta. :)

2015. aug. 11. 16:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Na a 6 -os már nem rossz, egy erős közepes, de ennél azért lehet ezt még fantázia dúsabban is csinálni :) Visuont ha kezdők vagytok akkor valami hasonlót elérni az jó cél lenne.
2015. aug. 11. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es, ez egy alapcsomag, ha aznap valami konfliktus volt, akkor a bővített szolgáltatást kapja :D
2015. aug. 11. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak úgy, mint a fagyit... DE NE HARAPD LE A VÉGÉT! :)
2015. aug. 11. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó fej vagy 8 -as :)) És nem kételkedem benne, hogy könnyedén eloszlatod a napi gondokat :)
2015. aug. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!