Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg, panikolok, terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Megvolt a bajom,baratomat kenyeztettem ,elelvezett. Megtörolte utana magát. Eltelt 2 ora elment vizelni. Utana ugy vettem eszre,mintha megsem lenne meg es becsuszott felig. Egybol eszembe jutott,hogy 2 oraja elelvezett,de szaraz volt. Vegyunk 72 oras tablettat?2015. júl. 19. 22:47
1/11 anonim válasza:
Ennyi idő alatt már bőven terhes lehetsz.
had legyek az első aki gratulál az újdonsült kismamának! :)
2/11 anonim válasza:
Tehét, ha jól értelmezem, akkor azt hitted menstruálsz, de mégsem? Nos, menstruáció ideje alatt is érdemes odafigyelni, mert akkor is teherbe lehet esni! Én azt javaslom, hogy mindenképp vegyetek eseményutáni tablettát!
3/11 RRR válasza:
volt mesid
megtörölte
pisilt
nagyon,nagyon kevéssé valószínű,hogy terhes vagy
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Megvolt a bajom,de ezek szerint aznal ment el. Mert pont a vegen volt mar. Es meg csak 24 ora telt el.
2015. júl. 19. 23:03
5/11 anonim válasza:
keresd fel a nőgyógyászodat, vagy online nőgyógyászt :)
tapasztalatból mondom sokkal hasznosabb tud lenni ilyen helyzetekben, mint ide irogatni
mégis csak olyan emberekről van szó, akiknek diplomájuk van
7/11 Snooch válasza:
Esélye van, de nagyon kicsi, nagyon-nagyon kicsi.
Ha benned nem élvezett el, és neked elvileg megvolt, akkor szinte esélytelen.
Saját megnyugtatásra vegyél tablettát.
A gyerekhez gratulálóknak pedig én gratulálok. Nyilván őket még sosem ragadta el a pillanat heve... (ha tényleg nem, azt meg sajnálom, hogy nem volt még ilyenben részük).
8/11 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm :)
2015. júl. 20. 10:59
9/11 paradicsom31 válasza:
Nem hinném, hogy terhes lennél... szerintem ezért nem kell gyógyszert bevenned.
10/11 anonim válasza:
Szomszédunk pont így lett terhes ikrekkel! Boldog Babavárást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!