Néha nappal, de főleg este rám jön egy fulladásos roham! Ez olyan mint ha nem kapnék levegőt! És ettől megijedek és pánikolok! És ilyenkor ki ver a víz, izzad a tenyerem, és hányingerem van! 22hetes terhes. Ez a pánikbetegség?
Szia!
Ezen már én is átestem,valóban lehet pánikbetegség,én voltam orvosnál anno,de szervi elváltozást sehol se találtak.Az az igazság elég sok minden kihozhatja.Nálam az évek alatt gyülekezett problémák. /családi tragédia,tönkrement házasság stb../ Egy ideig mig az ember csak magába örlődik,vagy fél valamitől,aztán egyszer csak reagál a tested.1 évig szenvedtem,már olyan szinten,hogy nem mertem egyedül maradni a lakásba,vagy pl zárt ajtónál fürödni,mert attól féltem,hogy megfulladok.Kaptam nyugtatót,amitől elmultak ezek a tünetek,de borzasztóan kába voltam,a gyerekeket is alig birtam elrendezni.Nekem ezt depresszionak mondták.Aztán tükőrbe néztem és eldobtam a gyogyszert,nem sajnáltattam többet magam,és önszántamból talpra álltam.Azóta nincsenek ezek a tünetek. Ezzel azt akarom mondani minnél jobban félsz a fulladástól annál jobban urrá lesz rajtad.
Szia!
Nekem is voltak ilyen pánik rohamaim. Amikor éreztem, hogy kezdek fulladozni, kimentem a friss levegőre, nagyokat lélegeztem, próbáltam a gondolataimat másra terelni, vagy beszélgetni a párommal, fiammal. Szegények csak néztek, hogy mi bajom lehet, mert normálisan leírni sem tudtam a tüneteimet. (Ha éjszaka riadtam fel, akkor bekapcsoltam a tévét, vagy sétáltam egyet.)
Szerencsére már elmúlt, nekem csak egy pár hétig jött elő. (olyan 20-25 hét között). Most 34 hetes vagyok, és minden OK. Várj egy kicsit, hátha te is jobban leszel, gyógyszerek nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!