Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezi a párom ha felcsatolható bránerral akarom megd. Ni?
Figyelt kérdés
Nem akarja pedig én szívesen csinálnám neki.
De ő minden pózban formában megb....sz.
Meg le us szopom úgy is ha közben fojtogat meg be fogja az orrom.tövig szop..m neki a 18 cm farkát..
Ő meg nem akaja.
2015. aug. 21. 14:05
3/11 A kérdező kommentje:
De attól még élvezhetné
.
2015. aug. 21. 14:09
4/11 anonim válasza:
Ha befoghatom az orrod és a torkodba élvezhetek akkor nekem beakaszthatsz egye fene :D
5/11 anonim válasza:
Nagyon troll vagy. Aktiv lettel par napja gyk-n de semmi ertelme sem a kerdeseidnek sem a valaszaidnak
6/11 A kérdező kommentje:
A torkomba spriccel mindig.
Köszönöm csak a páromat szeretném meg baszni
2015. aug. 21. 14:11
7/11 anonim válasza:
Dehogynem, troll vagy, a xarabbik fajtából.
8/11 A kérdező kommentje:
Jaj de félek most!! Hú be us pisiltem :)
2015. aug. 21. 14:13
10/11 A kérdező kommentje:
Képzeld el hogy 20 is elmúltam már..
2015. aug. 21. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!