Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem rá a barátnőmet, hogy vegye le a melltartóját szex közben?
Mennyit beszélgettél el vele csak szimplán erről a témáról? Lehet, hogy túlságosan gátlásos és még nincs feloldódva.
Nem kell ahhoz szex, hogy erről beszélj vele. Csak hozd fel egyszer neki szimplán és tartsatok egy kis biosz órát is játékosan.
Ha meg azt hangoztatod, hogy "csak hát a mellei nem a legszebbek (kicsit lógnak)" akkor ne is csodálkozz, hogy az önbizalma a béka s..gge alatt van. Fogadd el őt így, ahogy van! Barátkozz meg te is ezzel, hogy neki ilyen. Dicsérd a mellét..stb.
És nem azt kell neki mondani, mint amit te is leírtál "Hiába mondom, hogy engem nem érdekel milyenek, csak vegye le.." és "hogy nekem nincs bajom velük". Ebben, hol a pozitív megerősítés úgy őszintén???
Te se nagyon segítesz neki, azt vettem észre.
A pozitív megerősítés POZITÍV szavakból áll (pl. szépek a melleid, elfogadlak olyannak, amilyen vagy..) és nem negatív tagadó szavakból "nincs bajom velük"
Ez csak pszichológiáról szól. Ha nem kap dicséretet és elfogadó megjegyzéseket tőled, akkor 2-3 év múlva is ugyanez lesz a helyzet!
Néha tényleg kell egy kis erőbedobás az ilyenekhez... Volt hasonlóban részem, de azért mert kicsinek tartotta a melleit a hölgy. Az volt az első esténk együtt, de mondjuk úgy, hogy én voltam az erősebb. Persze semmi erőszak, csak lefogtam a kezeit és feltoltam a melltartót rajta. Egyébként is szép mellei voltak, a méret meg nem minden a női oldalon se.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!