Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak sokszor irom, h talizzunk, vagy sokszor rátérek a szex témára, ami olykor nem zavarja, sőt.. Mégis ha taliról van szó tolja, v nem jön össze, ez azt jelenti hogy túl sok vagyok neki és nyomulásnak veszi h felhozom a témát?
szerintem viszonylag jó vagyok, én nem tudom mennyire tetszenek neki, elvileg tetszem neki....
élőben nem tudom meg nem taliztunk
nem hiszem h szégyennlős lenne, 35 éves....és elég férfias, tuti nem szegyenlős
nincs kapcsolata, de nem tudom mi a problema, lehet más nő jobban bejön neki,de azert talizhatna h legalabb lassuk mennyire tetszenenk egymásnak de olyan fura olykor lelkes olykor nem
Próbálj meg vele akkor legalább egy skype beszélgetést összehozni, akár kamerával is...
aztán lehet, hogy a későbbiekben könnyebb lessz összehozni egy személyes találkozót.
És te hány éves vagy?
Az írásodból én úgy veszem le, hogy te jóval fiatalabb vagy tőle. Az nem lehet, hogy így neten keresztül tök jól elbeszélgettek, de a valóságban nem vállalna fel? Mármint az életkorod miatt.
Nem kamu, nagyon sok képet láttam róla.
És én 28 vagyok ő 35.
Lehet, hogy szégyenli a tapasztalatlanságát?
Na velem ilyen problémád nem lenne! /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!