Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Meddig bírjátok ki szex nélkül?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy persze majd akarok szexelni, mert jó dolog, meg minden, csak nem fogok akárkivel lefeküdni, hanem csak akit az igazinak gondolok. Van, hogy félre tudjátok tenni a szexet, és inkább a lány személyisége miatt vele lenni?
Kort lécci írjatok!
Koszi!:)
2015. aug. 26. 21:54
2/19 anonim válasza:
Akarmeddig kibirom! De rendszeresen szexelek! De kibirnam sokaig ha muszaj lenne.
3/19 opened paradise válasza:
Tehát egy kapcsolat elején?
Nem erőltetem,jobb az ha magától akarja a másik is.
Tehát 3-6 hónap még nem oké. Után azért már rákérdeznék :D
20
4/19 opened paradise válasza:
*még oké
És ez nem Freudi :D
5/19 anonim válasza:
Bármeddig, mivel nem halok bele a szexhiányba.
6/19 A kérdező kommentje:
Kor?:)
2015. aug. 26. 22:03
8/19 anonim válasza:
Még nem szexeltem. Maszturbálás nélkül max. 3 napig bírom. 20/f
10/19 anonim válasza:
Én 5hónapig vártam a barátnőmre, nem erőltettem, semmi nem volt köztünk. Semmi. Na így azért néha már majdnem eldurrantam odalent...
De bírtam. Más kérdés hogy nem nagyon érte meg, mert kidobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!