Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A vad, falhoz lökős szexet vagy inkább a romantikus, meghitett bírjátok?
Figyelt kérdés
Kort is légyszi😉2015. aug. 25. 22:36
1/18 opened paradise válasza:
Fordított sorrendben.
Amúgy hangulat függő.
20
2/18 anonim válasza:
Helyzettől, hangulattól függ! 26F
3/18 anonim válasza:
Mikor mi. Néha ez esik jól néha az. Mindkettő jó
4/18 anonim válasza:
Mindegy, csak bár lenne valamelyik. 18/F
5/18 anonim válasza:
Romantikus, meghittel kezdeni, majd kicsit belegyorsítani, majd falhoz lökni, és vadul tolni kifulladásig, mikor is újra kis romantikus, meghittel megpihenni, finom gyengéd szeretkezéssel kicsit kigújni magunkat, majd alkalomadtán újra belendülni, amjd meghitten újra megpihenni, aztán (vasárnapokon, mert akkor nem kell dolgozni) újra belendülni, megpihenni, belendülni...... :)
6/18 Igen, én vagyok! :) válasza:
95% a a vad a maradékban pedig inkább lelki egyesülést neveznék. Nem romantikát.
7/18 anonim válasza:
Férfi vagyok, nem pasi. :) És klisé, de: HANGULATFÜGGŐ.
8/18 anonim válasza:
Én a romantikus szexet kedvelem, de ha nagyon felhúzna a párom és szeretné vadulhatnánk is :)
10/18 anonim válasza:
Ú de falhoz ba**nék most egy nedves puncit és jól szétkefélném! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!