Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! A vad, falhoz lökős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! A vad, falhoz lökős szexet vagy inkább a romantikus, meghitett bírjátok?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi😉

2015. aug. 25. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő, attól függ mennyire indít be a párom, mert ha vadul akarja, eléri, hogy olyan is legyen.
2015. aug. 25. 22:56
 12/18 anonim ***** válasza:
ÉS neked melyikre lenne szukséged kérdezö? Mikor milyen napja van az embernek :)
2015. aug. 25. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Szó szerint a vad, falhoz lökős.

Szeretem a kemény dugást, a testemhez csapódó női testet, a mély, erőteljes nyomásokkal, és annak hatásait a nőkre.

A gyengéd szeretkezés nagyon ritkán esik jól. De akkor nagyon gyengéd, finom érintésekkel,épp hogy hozzá érő csókokkal.

De mostanában egyikben sem volt részem...26-f.

2015. aug. 25. 23:03
 14/18 anonim válasza:

A vadabb, harapdálós, karmolós szexet szeretem, de ez tényleg hangulatfüggő, van amikor este hazamegyek tök fáradtan a munkából, akkor inkább a lágyabb érzelmibb romantikus szexet szeretem, amikor meg van energiám hozzá akkor vad. Ritkán szoktam romantikusan szexelni, de a párommal (nem szex közben) romantikus vagyok :)

Nagyjából így néz ki %-ban:

70% van

30% romantikus

26F

2015. aug. 25. 23:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt hittem, akkor kell a falhoz lökni, ha nem akar szexelni... Hm
2015. aug. 26. 08:56
 16/18 anonim válasza:
mikor hogy. van hogy romantikus, de legtöbbször inkább vadabb, nyakharapdálós fordul elő (tekintve hogy sok az alkalmi). 17
2015. aug. 28. 05:39
 17/18 anonim ***** válasza:

10-es: jó, de hogy szereled ki a nőből? ;-)

Meghitt, és ez nálam korfüggetlen. Mindig is így volt.

42F

2015. aug. 28. 06:41
 18/18 anonim ***** válasza:

vadul, keményen! ;)

30 / F

2015. szept. 8. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.