Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha a pasitok szex közben másra gondolna, hogy tovább bírja?
A Párom szerencsére nem egy gyorstüzelő típus, de amilyen arcokat vág szex közben, még nem merült fel bennem a gyanú, hogy olyankor bonyolultabb másodfokú egyenleteket oldana meg fejben, vagy végigzongorázná magában az afrikai országok fővárosait, hogy kihúzza valahogy legalább az első orgazmusomig. :-)
Ha úgy érzed, hogy csak az osztás-szorzás, matekozás segít olyankor, azért mindenesetre nem biztos, hogy jó ötlet lenne ezt elárulni a barátnődnek, és lerombolni benne azt az illúziót, hogy olyankor benne gyönyörködsz, és önfeledten átadod magadat az élmények és a pillanat örömének.
Annak meg kicsi az esélye, hogy kifogtál volna egy gondolatolvasót - ez már valószínűleg kiderült volna mostanra. :-)
Nem zavarna, bár felmerülne a kérdés, hogy a gondolkodó fél mennyire élvezi, ha közben épp ilyenekre gondol.
Amikor még kezdők voltunk, és nekem sokszor nehezen ment, akkor volt olyan, hogy az én párom is próbáld mindenfélére gondolni, hogy húzza az időt. Szerencsére a kezdetektől nagyon jól bírta, de nekem eleinte lassan, nehezen ment.
Az én barátom van, hogy a Himnuszt mondja fel magában, legutóbb pedig egy plüss csirkét nézett, hogy elvonja a figyelmét és tovább bírja. :D Ez egy pár percig megy így, aztán belendül. :)
Szerintem édi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!