Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a baj az alacsony pasikkal?
Én: 197 cm, 17 cm
Egyik jó barátom. 165 cm, 14 cm
Egy másik barátom. 173 cm, 13 cm
Ez a "kis ember nagy bottal jár hülyeség"mindenki tudja hogy a magas, sudár férfiak rendelkeznek nagyobb hímtaggal,ez genetika.Pl:az ázsiaiak is kicsik ebből fakadóan 90%-nak a pénisze is kicsi.
A magas férfi meg a védelem,biztonság mellett nyilván kinézet miatt is fontos.Hogy néz már ki egy 160-170 cm "pasi" mint egy kis gnóm:D
A férfi 180cm-nél kezdődik.
20L/175cm
13-as: 165 centi magas srác vagyok "nagy bottal", az európai rassznál azért ez egy kicsit máshogy van, mint az ázsiaiaknál, de ne oszd az észt feleslegesen. És hogy gnóm lennék, vagy egy 170 centis férfi gnóm lenne, na ez a sértés kategória, azzal, hogy ilyet kijelentesz, remélem, hogy többet egy "igazi" férfi sem fog szóba állni veled, mert nem érdemled meg.
Tudod a bunkóság nem öröklött dolog, hanem szerzett, szóval ha akarsz rajta változtatni tudsz...
150 centi vagyok
Méretem pedig 20/5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!