Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányoknak miért a magas pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, de sok olyan alacsony lánnyal ismerkedtem már, akik szerintem 170 fölött hozzám sem szólnának, így viszont mintha ragadnának rám, tényleg minden nagyképűség nélkül.2015. aug. 10. 21:42
1/20 anonim válasza:
mert a megfelelő genetikai készletet szeretnék az utódaiknak.
4/20 A kérdező kommentje:
194
2015. aug. 10. 21:49
5/20 anonim válasza:
pff nem csodálom.
és megdugsz néhányat közülük ?
amuyg a csajok milyen magasak akiket említesz ?
6/20 A kérdező kommentje:
Alacsonyak! (kicsik)
Én sem vagyok azért egy kaszanova, olyan átlagos, de a magasság mintha megbabonázná őket...
2015. aug. 10. 21:55
7/20 anonim válasza:
170 cm -es fiuval szóba se állnának akkor azok ugye ?
8/20 anonim válasza:
A magas lányoknak is a magas pasik jönnek be.:)
9/20 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a magas pasik, bár nem kizáró ok. Én 162 cm vagyok, számomra az ideális a kb 170 cm volna, a volt párom 165 cm és nem zavart, hogy szinte egyformák vagyunk, a mostani 185 cm és zavar, hogy szinte gyereknek érzem magam mellette. Persze imádom őt, de néha idegesít, hogy olyan magas.
10/20 anonim válasza:
Én tőled is magasabb vagyok de én szóba se állok alacsony csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!