Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Dienille fog. Gátló tabletta magas vagy alacsony hormon tartalmúnak minősül?
Idézet a használati útmutatóból:
"A Dienille kétféle női nemi hormont tartalmaz kis mennyiségben, etinil-ösztradiolt (ösztrogénhatású hormon) és dienogesztet (mely a természetes sárgatest-hormonhoz hasonló hatást fejt ki). Alacsony hormontartalma miatt a "mikropill" elnevezésű, a kétféle hormon miatt a "kombinált", a tabletták azonossága miatt pedig a monofázisos, vagy egyfázisú fogamzásgátlók családjába tartozik."
Általában az ilyesmit megtalálod a google.com-on keresve, a legtöbb gyógyszernek a tájékoztatója/leírása fent van az interneten.
Én most váltottam át a Dienille-ről egy másikra. 1 évig szedtem, 12 kilót híztam tőle, narancsbőröm lett, teljesen más valaki néz rám a tükörből mint 1 évvel ezelőtt. Mind ezt a Dienille miatt.
2 hete szedem a Milligest-et, reménykedek benne, hogy ezzel nem fogok így járni. De harcolhatok bőven a kilókkal most. És még nem szültem gyereket, 23 éves vagyok, de egy 3 gyerekes anyuka teste jobban néz ki jelenleg az enyémnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!