Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerencsétlen az, aki a magassága miatt nagy nehezen rászánja magát, hogy odamegy egy csajhoz aztán azzal koptatja le a csaj, hogy alacsony?
Figyelt kérdés
járt már így vki ?
pontosan mekkora volt ?
2015. aug. 16. 14:33
1/8 anonim válasza:
gondolom nem olyan szerencsétlen, mint akinél áttétes rákot diagnosztizáltak.
2/8 anonim válasza:
a testmagassag olyan minta farokmeret nem tudsz rajta valtoztatni csak elfogadhatod
ha neked ez tolti ki minden gondolatod es ez hataroz meg teged akkor masok szamara is fontos lesz
csomo szinesz elég alacsony(160-170cm) megis bomlanak utanuk a nők
3/8 anonim válasza:
persze bomlanak utánuk, de csak mert híresek és van pénzük, ennyi
4/8 anonim válasza:
Persze, nem feltétlenül kizáró ok, csak baromi nagy hátrány.
5/8 anonim válasza:
gondolom te sem jössz össze olyan lánnyal, aki nem tetszik neked...
6/8 anonim válasza:
Én 164 centi vagyok és még sose koptattak le azzal a szöveggel, hogy túl alacsony vagy! :D Igazából voltak lehetetlen kísérleteim 175-180 centi körüli csajokkal, ahol sejtettem mi lesz a végkimenetel, de hát egy próbának megérte mindegyik, sőt kavarás is volt pár ilyen magas lányokkal. :D
7/8 anonim válasza:
Igazából még a 180centi alattiak is eláshatják magukat...
8/8 anonim válasza:
Nyugottan legyél bátor és menj oda, mert lehet hogy egyszer kétszer pofára esel de van rengeteg lány akiknek az alacsonyabb pasik jönnek be (én is ilyen vagyok). Szóval nem minden csajnak a nála magasabb pasik tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!