Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányoknak vonzó gondolat, hogy egy jóval magasabb férfival milyen lehet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Kb. 40 centi különbségre gondolok. Engem nagyon felizgat, sokkal formásabbnak, arányosabbnak tartok egy alacsonyabb lányt mint egy magasat és sokszor fantáziálok róluk ha meglátok valahol egy csinos lányt.2015. aug. 12. 14:46
1/5 anonim válasza:
Igen vonzó :) es altalaban nalam magasabbak vagy joval magadabbal is vagyok :) nagyon jo érzés. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem nem, én úgy érzem magam néha a 180 centis pasimmal is mint egy kislány és ez zavar. Én 162 vagyok.
3/5 anonim válasza:
Engem is felizgat, ha jóval magasabb férfival szeretkezhetek.
4/5 anonim válasza:
Én nem vagyok alacsony, 170 vagyok egyszer volt egy majdnem 2 méteres pasim. Izgatott hogy mekkora farka lehet méreteihez képest, szerettem, amikor pettingnél rám feküdt, hozzám simult, szerettem a súlyát, olyan domináns érzés volt, de aztán egy hónap után szétmentünk szex nélkül. De nem bánom, most jobb kapcsolatban vagyok :)
5/5 anonim válasza:
Én 155 cm vagyok,a kiszemeltem pedig potom 195 cm...nem pont a magassága miatt tetszett meg,de igen,vonzó gondolat,hogy mi történhet meg köztünk ilyen magasságkülönbséggel.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!