Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem unalmas egy párkapcsolat?
Lehet kapok pár kritikát ezért,de kíváncsi vagyok ,hogy más mit gondol a témával kapcsolatban.
Szóval én szerintem nagyon unalmas ,ha pár kapcsolatba vagyok ,mivel nem igazán tudok szerelmes lenni,csak úgy lazán el lenni mindenféle birtoklási mánia nélkül,söt féltékenység sem jellemző rám,hidegen hagy ha barátnőm más srácokkal beszélget a közelemben.Csóknál és együttlétkor sem érzem azt hogy felhők felett járnék az eufóriától ,sőt ha össze bújunk azt se tolerálom sokáig valamiért nincs igényem ilyenekre.
Szóval ez a helyzet nálam unalmas,nyűgös számomra egy kapcsolat. Eleinte elönt egy kis izgalom ugye ,mert csak egy új embert ismerek meg és kerülök minél közelebb a testiséghez.Lehet lelki problémám lenne ,vagy csak szimplán válogatós ?
Helyesírási hibákért elnézést kérek,de aki nagyon szereti felhántolgatni írja meg nyugodtan tarthat egy kis instant nyelvtan órát .:)
Szerintem ez azért van mert még nem voltál szerelmes. Az egy dolog h bejön egy csaj külsőleg a másik meg, h hogyan jössz ki vele. A külső nem elég a szerelemhez.
Ha pedig szerelmes volnál akkor zavarna ha a barátnőd mással volna, más pasikkal sokat beszélgetne. A szexnél ugyan ez a helyzet.
nem veled van a baj tesó.
sajnos a mai világban a lányok ilyenek. csak a külsőre néznek ki jól. belül pf... semmi, ezért nem érzed a szerelmet irántuk. egy pizzát is úgy eszel meg hogy jól néz ki finom, de nem leszel belé szerelmes. érted. :D
Persze, hogy unalmas egy kapcsolat, ha nincs ott a hab a tortádon. Nekem van/volt szerencsém megélni azt az igazi nagybetűs szerelmet. Én nő vagyok és elég sokáig hidegen hagytak a fiúk. Sosem értettem hogy lehet egy pasiért oda-meg vissza lenni. Egyesek képesek kifordulni magukból... amíg nem találkoztam a párommal, meg nem ismertem és egy idő után úgy éreztem, meghalok, ha aznap nem látom, mindenről ő jutott az eszembe. Olyan vízióim voltak róla, hogy belepirultam... kívántam a testét, a lelkét, hogy csak úgy mellettem legyen, rám mosolyogjon. És akkor teljes volt a napom.:)
6 év után tova már ez a nagy szerelmes időszak, de most sem érzem unalmasnak az életem mellette. Ha össze kapunk akkor azért van izgalom és annál édesebb a nagy összebújás is, ha az élet ad citromot akkor meg azért izgalmas az élet vele, mert együtt mászunk ki a kátyúból.
Szerintem teljesen normális, hogy unod magad, mert még nem találtad meg a hozzád valót, aki nemcsak az ágyékod, hanem az agyad is megmozgatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!