Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez gáz? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt nagyon rég óta, személyesen is persze..nagyon jóban vagyunk, jártunk is de mivel elköltöztek külföldre így nem bírtuk.. Most nyáron itthon van és eléggé izgató képeket küldünk egymásnak illetve közel kerülünk egymáshoz sokszor.. Szex már szóba került, és mind ketten hajlunk rá, és szinglik vagyunk.. Szerintetek? (a lány 17, én 18 vagyok)

2015. aug. 17. 02:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi gáz??
2015. aug. 17. 02:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Dugjatok, ha van rá igény bejottok egymásnak akkor nincs vele semmi baj, főleg hogy még jártatok is csak vigyázz az erzelmeiddel
2015. aug. 17. 02:40
 3/7 anonim ***** válasza:
2. Vigyázz az érzelmeidre! Az meg úgy működik azt hiszed.
2015. aug. 17. 07:41
 4/7 orton ***** válasza:
54%
húzzatok gumit
2015. aug. 17. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Gyerekek mit kell ennyit húzni a dolgokat?

Nyilvánvalóan akarjátok egymást. Dugjatok. Az élet rövid, élvezni kell!

Védekezésre azért tessék ügyelni!

2015. aug. 17. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vágjatok bele, és nem értem, hogy mit akarsz azzal, hogy gáz-e.
2015. aug. 17. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, orton koma, ne gumit húzzanak, hanem húzzanak innen a Tini párkapcsolatok kategóriába.
2015. aug. 18. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!