Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bennem lenne a hiba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem lenne a hiba?

Figyelt kérdés

A volt pasimmal nem igazán ment jól a szex. Ritkán (nagyon ritkán) tudtam csak elélvezni. Hozzá kell tennem én csak csikló izgatással tudok elélvezni.

NEm volt rossz az ágyban, de vmiért nekem nem ment a dolog.

Türelmetlen is volt, meg az apró megjegyzései, .. kissé frusztráltak is.

Kívántam, odáig voltam érte, úgy csináltuk ahogy nekem jó (ahogy másnál is jó volt).

Néha erőltetettnek éreztem a részéről, meg mintha csak pótlék lennék, nem én kellek neki, nem láttam rajta hogy kívánna, nem érdekeltem úgy ... Nekem meg már tisztára megfelelési kényszerem volt :/

NOs, tudom hogy minden fejben dől el, de egy olyan pasi akit szeretsz vagy vannak érzéseid iránta, de rajta nem ugyan ezt látod, napokig hozzád sem ér,... önfeledten tudsz vele szexelni??

Mert így visszagondolva velem ez lehetett. És még rosszabb volt, mikor burkoltan de lebénázott.

Tudván hogy mással jó volt minden, de vele nem!

Lehet érdekesen hangzik, de nekem csak úgy megy a szex, ha látom a másikon hogy akar, kíván, és nem csak "arra" kellek neki!

Persze más a helyzet, ha előre tisztázzunk hogy csak "az" lesz, de akkor is kell hogy érezzem hogy kíván!

Ha nincs olyan fene nagy érzelmem, tuti ment volna az exemmel, de azt csak dugásnak hívták volna.

Ti hogyan látjátok ezt a dolgot??

32/n

2015. aug. 20. 11:16
 1/1 anonim ***** válasza:

zavaros az írásod, de szerintem írj nekem :D

Ha nem jó szex akkor minek szexeltél az illetővel? Ha nem figyelt rád?

Tudod az a borzasztó, hogyha szereted a párod, de szar vele a szex!

2015. aug. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!