Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden zene valami szexről vagy szerelemről szól? Ennyire szexcentrikus lenne a társadalmunk? Vagy bennem van a hiba hogy nekem nem jönnek be ezek a zenék? Inkább anime meg mese openingeket szeretek.
Erre én is felfigyeltem. Ez foglalkoztatja magukat a zenészeket is, ezért ezt dolgozzák fel zenéikben. A szex minden embert foglalkoztat, meg a másik nem, a szerelem, és ez a művészetbe is szinte mindig bekerül, a párkapcsolatok, egyebek.
Engem is zavar, mert nem vagyok túl szerencsés párkapcsolat téren, és állandóan azt hallgatni a zenékben is, hogy ki kivel bújt ágyba, hogyan csókolta meg, hogyan repült a fellegekbe, eléggé lehangoló. Ezért persze nem a zene a hibás, aki emberek millióit melankóliába húzza, ezáltal munkára való képességüket is csökkenti. Mert miért is lenne hibás? A drága Edda, akiknek van pofájuk művészetnek nevezni azt, ha kimondják, hogy "testem forró, odabújok melléd az ágyban". Ez nem művészet, ezt bárki meg tudja fogalmazni.
Szóval igen, a zene jelentős része meglehetősen destruktív a társadalomra nézve. Lefogadom, sokan azért lettek öngyilkosok, mert nem tudtak párkapcsolatot kialakítani, de a zenékben azt nyomatták nekik állandóan, hoyg milyen jó a csók, milyen jó a fellegekben járni kézenfogva, dugni, és a többi, és a többi.
A komoly zene nem ilyen, és igényesebb is, van fogalmuk a többszólamúságról, a zene kidolgozottságról, hallgasd azt inkább, vagy igényes könnyűzenét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!