Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bennem van a hiba?

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy én bármilyen áldozatot képes vagyok hozni a barátaimért és azokért akik fontosak nekem? Itt gondolok arra, hogy lemondok egy másik programot, félbeszakítok egy megkezdett dolgot és a legnagyobb tennivalóim között is időpontot szakítok másokra.Mindig meghallgatom minden számomra közel álló személyt és tanácsot is adok nekik.Általában ezek az emberek nagyon bíznak bennem, mindent megosztanak velem.

Ha meg nekem van szükségem segítségre, én kérek meg másokat, hogy találkozzunk,beszélgessünk ők állandóan találnak kifogásokat.

2015. júl. 29. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon elszomorító dolog, sajnos... Voltam már hasonló cipőben. Ezeket az érzéseket elkell mondani a barátaidnak. Aki változtat, az tényleg a barátod! :)
2015. júl. 29. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen helyzetben voltam. Aztán meguntam es nem foglakoztam veluk van egy bnőm akivel kölcsönösen ezek a dolgok es csak mar vele baratkozok. Ezt tudom neked is ajanlani.
2015. júl. 29. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!