14 éves lánynak ugye nem való a modellkedés? Vagy bennem van a hiba?
Normális modellkedéssel nincs semmi baj, ha szeretné csinálni, és nem hülyül meg tőle (anorexia, stb.).
Nyugodtan jelentkezzen a rendes ügynökségekhez - úgyis 99% amúgy, hogy sosem fogják hívni, hiszen ezren és ezren vannak ilyeneknél regisztrálva -, semmi baja nem lesz tőle.
De az jó, hogy a plázában nem ment ebbe bele. Azok átverések, fizetős suliba invitálják utána őket.
Kedves második válaszoló!
Nem, erről szó sincs. Mellesleg én srác vagyok, és ez bizony eggyáltalán nem az én területem. Csupán féltem, és szeretném megóvni egy csalódástól ;)
Igen, megfelelő kontrollal abszolút való.Sok fiatal lánynak aki ennyi idősen komolyabban,intenzívebben is modellkedik, például gyűjtik a szülei a keresett pénzét,amit általában idősebb korában kap meg.
Mellesleg a modellkedés összefüggésben van a színészkedéssel,így hát kamatoztathatja a tehetséget,ami fiatalkorban nagyon előnyös.
A szülő és gyerek közös felelőssége hogy szerényen kezeljék a témát,hiszen ez épp olyan mintha valaki hangszeren játszana,vagy sportolna amikkel szintén lehetőség nyílik pénzt keresni és utazni.A tehetség,hobbi és munka ötvözetének egyik kivitelezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!