Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok szégyenlősek haverok előtt/uszodában idegenek előtt/orvosnál? Le mertek teljesen vetkőzni? Nem volt ciki sztoritok?
Nogyogyasznal, uszodaba, edzo terembe siman oucerra vetkozok mindenki elott. Ferfiak elott mar nehezebb a sztori:)
2 ciki sztorim is van.
Elso: ahova en jarok strandra ugy vannak az oltozok hogy a medencek mellett kis kabinok amikbe akarki bemehet es belulrol egy csusztatos zarral kell kezarni. Egyszer olyan kabinba mentem ahol nagyon kopott volt a zar, es nem is zart rendesen. Mikor a levetettem mindent magamrol leultem a padra bent mert valami mintha szurta volna a puncim, erre egy urge szo szerint kitepi az ajtot es en meg ott matatok magamba. Olyat egtem hogy az nem igaz.
Masodik: egy baratnommel elmentunk az erdobe setalni, de mivel rohadt meleg volt meztelenul vagtunk az utnak, a ruhank a kocsiba maradt. Mikor kb 1 km-re elbarangoltunk a kocsitol szembe jott egy ferfi, akitol nagyon megijedtunk es elkezdtunk szaladni, csakhogy a baratnom elesett es egy kisebb dombrol legurult es ugy beverte a labat hogy nem birt felallni, en meg nem tudtam volna elvinni a kocsiig sehogy se, ezert szolni kellet az urgenek hogy segitsen. Annak is volt egy jo napja, 2 meztelen 20as csajjal talalkozik, aztan meg viszi oket karba.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!