Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mennyire vagytok szégyenlős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vagytok szégyenlősek haverok előtt/uszodában idegenek előtt/orvosnál? Le mertek teljesen vetkőzni? Nem volt ciki sztoritok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nők előtt bármikor, szívbaj nélkül levetkőzöm meztelenre. Pasik előtt is, csak azt nem élvezem :D F/31
2015. aug. 19. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Nogyogyasznal, uszodaba, edzo terembe siman oucerra vetkozok mindenki elott. Ferfiak elott mar nehezebb a sztori:)

2 ciki sztorim is van.

Elso: ahova en jarok strandra ugy vannak az oltozok hogy a medencek mellett kis kabinok amikbe akarki bemehet es belulrol egy csusztatos zarral kell kezarni. Egyszer olyan kabinba mentem ahol nagyon kopott volt a zar, es nem is zart rendesen. Mikor a levetettem mindent magamrol leultem a padra bent mert valami mintha szurta volna a puncim, erre egy urge szo szerint kitepi az ajtot es en meg ott matatok magamba. Olyat egtem hogy az nem igaz.

Masodik: egy baratnommel elmentunk az erdobe setalni, de mivel rohadt meleg volt meztelenul vagtunk az utnak, a ruhank a kocsiba maradt. Mikor kb 1 km-re elbarangoltunk a kocsitol szembe jott egy ferfi, akitol nagyon megijedtunk es elkezdtunk szaladni, csakhogy a baratnom elesett es egy kisebb dombrol legurult es ugy beverte a labat hogy nem birt felallni, en meg nem tudtam volna elvinni a kocsiig sehogy se, ezert szolni kellet az urgenek hogy segitsen. Annak is volt egy jo napja, 2 meztelen 20as csajjal talalkozik, aztan meg viszi oket karba.

23L

2015. aug. 19. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
mekkora kamu! elmehetnél írónak!
2015. aug. 19. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem kamu, en voltam a csavo aki veluk osszefutott. Azt persze nem irta le a csaj, hogy a kocsiba jol leszoptak, es o meg konyorgott hogy a fenekebe is tegyem be a 22centis farkam.
2015. aug. 19. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős, és nem is voltam az soha, hiszen én már haverok előtt, az uszodában, idegenek előtt is teljesen levetkőztem. Bár a háziorvosom nő, de még erre nem került sor, de ha mondaná, hogy másképp nem tud megvizsgálni minden további nélkül levetkőznék előtte.
2015. aug. 19. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Orvosnál nem, bár az is kényelmetlen szituáció számomra, de azért nagy gondot nem okoz. Haverok előtt (barátnők előtt)/uszodában felülről nem igazán, azonos neműek előtt simán leveszem a melltartóm, de alulról nagyon.
2015. aug. 20. 00:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sajnos most kellett menjek dokihoz, mert fájt ott... Két nő közül az egyik dokinő, másik az asszisztense, a dokinő elkezdte megvizsgálni. Persze el kezdett felállni. Nem éreztem kellemetlennek, az a dolga, ha női kezek közé kerül. :) aztán az urológián férfi vizsgálta meg. Annak nem örültem, de természetesen nála nem volt merevedés. Na az már gáz lett volna. Aztán ott ultrahangra kellett menni, ott meg a két nő szinte versenyzett rajtam, ki ultrahangozza nekem ott. :)
2015. aug. 20. 08:41
 8/8 anonim válasza:
Ha már eljutsz uszodába, miért ne láthatnának fürdőruhában? Barátok előtt nem kell szégyellni magad, idegenekkel pedig ne foglalkozz
2015. aug. 31. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!