Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Voltatok már nudista strandon? Milyenek a tapasztalatok? Nem volt ciki történetetek?
igen voltam, az elején kicsit furcsa volt meztelenül lenni, de megszoktam
ciki történet annyi volt, hogy az elején párszor felállt de diszkréten eltakartam és ennyi
Voltam már. Nem állt fel, nekem ahhoz vagy testi kontaktus kell, vagy eleve nagyon kanosnak kell lennem.
30-tól lefelé nem nagyon vannak, és férfitöbbség van (egy részük homár), de azért mindig vannak nők is.
Én is voltam, bár nem kimondott strandon, hanem egy bányatavon ahol sokan nudiznak..
elején kicsit fura, de megszokod, és nálam az erekcióval se volt gond, hiába láttam szépeket :)
Egyszer voltam, nagyon kellemetlen élmény volt.
Pechemre egy fiatal csapat jött épp akkor oda, én meg sajnos alacsony ingerküszöbbel rendelkezem, és egyből felállt. Gyorsan be is mentem a vízbe, de nem tudtam lelohasztani, mert nem tudtam kiverni úgy, hogy ne vegyék észre.
A fél napot a vízben töltöttem, ami kilógott a vízből az leégett.
Többet nem is mentem.
24F
hárman voltunk barátokkal: két srác és egy lány.kicsit zavarban voltam az elején,de aztán nagyon jó élmény volt.
főleg,hogy a többieken látszott,hogy azt találgatják,hogy hogyan vagyunk együtt-miközben csak barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!