Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mikor mondanatok el hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor mondanatok el hogy szuzek vagytok?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ferfit, nagyon jol mukodunk egyutt eddig! Nagyon szeretem, a fel karom odaadnam erte es sztem o is imad engem! Meg nekem nem volt senki komoky, sosem ertettem egyet igazan a velem egyidos, bulizos, ivos, csakaszexerdekel pasikkal.

Egy bibi van, en meg szuz vagyok, de nem igazan tudom, hogy ezt mikor mondjam el neki. Nem tudom, hogy egyszer csak kezdjek bele vagy varjam meg meg eljutunk az agyig?

Nem nyaggat a szexel, igazi uriember. Jo, idosebb tolem, de pont ezert is felek egy kicsit, mert o mar joval tapasztaltabb.

Szerintetek mit csinaljak?

Elore is koszonom a valaszokat!

23N

2015. aug. 18. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pendítsd meg neki a témát. Nem kell túlragozni, csak mondd meg, hogy eddig nem találkoztál hozzá hasonló férfival, aki érdemesnek tartottál volna erre.
2015. aug. 18. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem értek egyet azzal, hogy az elején el kellett volna mondani. (Egy bizonyos pontig ez magánügy.) De az ágyig sem várnék. Ha már úgy érzed, hogy elég komoly a kapcsolatotok ahhoz, hogy csak idő kérdése, de (majdnem) biztosan ő lesz az, és adódik rá valamilyen alkalom, akkor hintsd el neki. Ha van egy kis esze, tényleg értékelni fogja (legalábbis rosszul nem fogadja, az biztos).
2015. aug. 18. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!