Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondanatok el hogy szuzek vagytok?
Megismertem egy ferfit, nagyon jol mukodunk egyutt eddig! Nagyon szeretem, a fel karom odaadnam erte es sztem o is imad engem! Meg nekem nem volt senki komoky, sosem ertettem egyet igazan a velem egyidos, bulizos, ivos, csakaszexerdekel pasikkal.
Egy bibi van, en meg szuz vagyok, de nem igazan tudom, hogy ezt mikor mondjam el neki. Nem tudom, hogy egyszer csak kezdjek bele vagy varjam meg meg eljutunk az agyig?
Nem nyaggat a szexel, igazi uriember. Jo, idosebb tolem, de pont ezert is felek egy kicsit, mert o mar joval tapasztaltabb.
Szerintetek mit csinaljak?
Elore is koszonom a valaszokat!
23N
Én már a legelején megmondtam volna neki. Sok pasi szerint a szűz lányok szexik.
De amúgy ülj le vele beszélgetni, és mond meg. Az ágyig szerintem semmiképpen se várj.
Miert gondolod h orulni fog? Felek h talan nem!
Koszonom az eddigi valaszokat. Mindenkinek ment a zold kez!
Onnan gondolom, ha 23 éves korodig vártál a dologgal és most csúnyán, de érthetően fogalmazva "neki adod" az egyfajta megtiszteltetés/ego növelés is egyúttal :D
És a munkahelyek is azért szeretik a pályakezdőket mert kedvükre betaníthatják őket és nem olyan dolgokat csinálnak amiket össze szedtek innen-onnan azthiszik, hogy jó közben meg nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!