Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már prostinál? Milyen volt?
Nekem eleinte saját puncimeleg termálmedencém volt. Nulla fenntartási költséggel. Jóléreztem magam benne és vele is.
Csak sajnos én mindig úgy járok, hogy a víz 1-2 hónap után mutatja ki az igazi arcát és megposhad. Már nem jó belemenni, olyan savassá válik, hogy lemarja a bőrt a seggedről. :D Vagy poshadt unalmas befőtt lesz, amiből menekülsz kifelé... Vagy a kigyúrt úszómester huggyozik bele, míg te öltözködsz...
Hiába nekem is egy gyönyörű önfenntartó kis kerti tó a vágyam, rombusz alakú beülős sziklakerttel :D
Írói vénád van 11-es!
Csak így tovább :)
"Gyere súgd ide, baby, a fülembe:
Dikkmá' ez gyalog jön üzletbe?"
Pár éve egy hideg februári éjszaka gondoltam, kipróbáltam a gubacsi úti c. pi-n@t... Tudom, úgy kell nekem. Dug@s 5, francia 3. Sóherkedtem: legyen már a dugás 4. Jó. Kifizetem. Erre közli, hogy nincs kedve dugni... :D Legyen francia, és kapcsoljam feljebb a fűtést, mert fázik! Ok, elkezdi az első ülésen: veri meg cuppog rajta. 3 perc után elhangzik részéről egy szolid "mi lesz má?!" "Jól van, csináld!" Becsukott szemmel próbálok koncentrálni, erre hallok egy ilyet a hölgytől: "Dikkmá ez gyalog jön üzletbe?!" Balra nézek, és látom, hogy valami bódé mellett állva haonló gyönyörökben részesítik a sorstársamat. Mit mondjak, volt egy hangulata az aktusnak. Azért a végére összejött. Emlékezetes volt az, biztos... :D
Az szép... én mondjuk ilyet csak sárga HazMat biológiai veszély öltözékben vállalnék be. Beszállás előtt nyaktól lefelé Novoscabin fürdő... a rühatkák ellen. Amit múltkor is írtam, Kolompár "Fogcsonk" Marie Curie sugárzó szépségével, bájos mosolyával és egyetlen árva fogával csavarmenetet vág a makkodba vákuumozás közben... Aztán ha 10 percnél tovább szivattyúz, mint a Dallasban az olajfúró torony... feltépi az ajtót a stricije, Orsós Röentgen, aki egyben szerető apamaci+ férj is, majd lerángatja Marikát a logarlécről. Örülhetsz ha nem visz magával egy kis szuvenírt az előbőrödből.
Ekkor veszed észre a Gubacsin parkolva, hogy alá van téglázva mint a 4 kereked... lelopták még a benzintankot is. Tolhatod hazáig a karosszériát, vagy all-in exklúziv szolgáltatásként otthagyhatod Rézműves Avogadro feketebontójában, kinek kell az a szaros öreg Volvo S60, veszel másikat. Aki a Gubin keresi a boldogságot, ráébred, hogy a pénz, a kocsi az öltöny nem az igazi érték...örömmel válsz meg tőlük eztán. A tüzes roma lányokért bármit, ugye-ugye? :D
Haver....ha egy kölcsönzős lánnyal próbálnál Erőszaki lenni, akkor arra készülj fel, hogy a szomszéd szobában lévő eresre anabolozott, 140 kilós overdose méretű Hulk egyből átugrik a gipszkartonon. Te ott állsz álló f...sszal, kiskutya szemekkel pislogva, neki meg kétszer akkora ujjai vannak, mint a te erekciós fütyid. Orrlyukaidnál fogva emel le a könyvtári csajról, majd két stílszerű mozdulattal mértani kockává tömöríti a nyeszlett testedet. Pont mint a Transformersben. Csak átírták a forgatókönyvet. Na mindegy.
Szóval az arc leereszt a bérházi szemétledobón, ahol a sorstársaid csontjairól már lerágták az inakat is az alagsori malamut méretű patkányok.
Csak óvatosan az erőszakkal. Nem éri meg tékás lányokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!