Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már prostinál?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már prostinál? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Azt tervezen hogy elmegyek egy prostihoz és kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra. 22/F

2015. aug. 13. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleinte saját puncimeleg termálmedencém volt. Nulla fenntartási költséggel. Jóléreztem magam benne és vele is.

Csak sajnos én mindig úgy járok, hogy a víz 1-2 hónap után mutatja ki az igazi arcát és megposhad. Már nem jó belemenni, olyan savassá válik, hogy lemarja a bőrt a seggedről. :D Vagy poshadt unalmas befőtt lesz, amiből menekülsz kifelé... Vagy a kigyúrt úszómester huggyozik bele, míg te öltözködsz...

Hiába nekem is egy gyönyörű önfenntartó kis kerti tó a vágyam, rombusz alakú beülős sziklakerttel :D

2015. aug. 13. 18:42
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Életemben egyszer azt is kipróbáltam, csak azért, hogy tudjam, milyen a pénzért vett szex. Olyan, volt, amilyenre számítottam. Érzéketlen, üres, semmitérő.
2015. aug. 13. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
11-es, szakadok, köszi. :-)
2015. aug. 13. 19:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Basszus, itt olyan kommentek vannak, hogy csak kuncogok magamban :D 11-es válaszoló hatalmas volt :D
2015. aug. 13. 19:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Írói vénád van 11-es!

Csak így tovább :)

2015. aug. 13. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Gyere súgd ide, baby, a fülembe:

Dikkmá' ez gyalog jön üzletbe?"

Pár éve egy hideg februári éjszaka gondoltam, kipróbáltam a gubacsi úti c. pi-n@t... Tudom, úgy kell nekem. Dug@s 5, francia 3. Sóherkedtem: legyen már a dugás 4. Jó. Kifizetem. Erre közli, hogy nincs kedve dugni... :D Legyen francia, és kapcsoljam feljebb a fűtést, mert fázik! Ok, elkezdi az első ülésen: veri meg cuppog rajta. 3 perc után elhangzik részéről egy szolid "mi lesz má?!" "Jól van, csináld!" Becsukott szemmel próbálok koncentrálni, erre hallok egy ilyet a hölgytől: "Dikkmá ez gyalog jön üzletbe?!" Balra nézek, és látom, hogy valami bódé mellett állva haonló gyönyörökben részesítik a sorstársamat. Mit mondjak, volt egy hangulata az aktusnak. Azért a végére összejött. Emlékezetes volt az, biztos... :D

2015. aug. 13. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Az szép... én mondjuk ilyet csak sárga HazMat biológiai veszély öltözékben vállalnék be. Beszállás előtt nyaktól lefelé Novoscabin fürdő... a rühatkák ellen. Amit múltkor is írtam, Kolompár "Fogcsonk" Marie Curie sugárzó szépségével, bájos mosolyával és egyetlen árva fogával csavarmenetet vág a makkodba vákuumozás közben... Aztán ha 10 percnél tovább szivattyúz, mint a Dallasban az olajfúró torony... feltépi az ajtót a stricije, Orsós Röentgen, aki egyben szerető apamaci+ férj is, majd lerángatja Marikát a logarlécről. Örülhetsz ha nem visz magával egy kis szuvenírt az előbőrödből.

Ekkor veszed észre a Gubacsin parkolva, hogy alá van téglázva mint a 4 kereked... lelopták még a benzintankot is. Tolhatod hazáig a karosszériát, vagy all-in exklúziv szolgáltatásként otthagyhatod Rézműves Avogadro feketebontójában, kinek kell az a szaros öreg Volvo S60, veszel másikat. Aki a Gubin keresi a boldogságot, ráébred, hogy a pénz, a kocsi az öltöny nem az igazi érték...örömmel válsz meg tőlük eztán. A tüzes roma lányokért bármit, ugye-ugye? :D

2015. aug. 13. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja és, hogy a 11-esben leírt állóvizes hasonlatot folytassam... Gubacsin lányozni, hát kb a Pitch Lake-i szuroktóra hajaz :D Egyszer belelépsz seggtől állig bitumenes leszel, soha többé le nem mosod magadról :D
2015. aug. 13. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy azon elgondolkozott már valaki is itt közülünk, hogy ha egy prostit megerőszakolok, akkor az most nemi erőszaknak vagy bolti lopásnak minősül-e? Mert ha az utóbbi, akkor mivel nagy eséllyel 50.000 Ft alatt van a "kár", így megélhetési bűnözésnek minősül, nem?
2015. aug. 13. 22:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Haver....ha egy kölcsönzős lánnyal próbálnál Erőszaki lenni, akkor arra készülj fel, hogy a szomszéd szobában lévő eresre anabolozott, 140 kilós overdose méretű Hulk egyből átugrik a gipszkartonon. Te ott állsz álló f...sszal, kiskutya szemekkel pislogva, neki meg kétszer akkora ujjai vannak, mint a te erekciós fütyid. Orrlyukaidnál fogva emel le a könyvtári csajról, majd két stílszerű mozdulattal mértani kockává tömöríti a nyeszlett testedet. Pont mint a Transformersben. Csak átírták a forgatókönyvet. Na mindegy.

Szóval az arc leereszt a bérházi szemétledobón, ahol a sorstársaid csontjairól már lerágták az inakat is az alagsori malamut méretű patkányok.

Csak óvatosan az erőszakkal. Nem éri meg tékás lányokkal :)

2015. aug. 13. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!