Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesek voltatok amikor elöször nyúlt egy srác a bugyitokba?
15 voltam amikor egy 21 éves sráccal feküdtem le és kb 1 évig együtt is voltunk.
Jelenleg 21 vagyok én is pont.
14 múltam három hónappal. nyaraláskor volt. egy 38 éves sármos pasi matatott a fürdőbugyimban, istenien játszott az ajkaimmal meg a csiklómon, végül meg is ujjazott. azóta se élveztem akkorát kézimunkától, csatakos volt a bikinibugyim, hiába vettem le egy idő után, már késő volt. amikor végeztünk és visszavettem, húztam befele a vízbe, hogy ne látsszon, és hogy lehűtsem magam xD
én viszonzásképp kivertem neki.
aztán később tovább is mentünk, ő élveztetett el szájjal is először, és az övé volt az első farok a számban. a szűzességem is ő vette el, de az nem volt jó, mert túl vastag volt a farka a puncimhoz. pedig aztán még kétszer csináltuk.
nagyon jól jöttek a vele szerzett tapasztalatok, mikor összejöttem 15 évesen egy 17 éves szűz sráccal xD
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!