Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik voltatok már fiatalabb lánnyal?
én prostikhoz szoktam járni fiatalokhoz (18-25 közöttiekhez ), és rendkívül jó a fiatal punci
64/F
Az, hogy jobb e vele a szex szerintem nem az életkorától függ, hanem a tapasztalatától, jobb volt egy 13 évvel fiatalabb csajjal, mint egy 6-7-el fiatalabbal de inkább azért, mert bevállalósabb típus volt, a másik meg éppen csak nem volt szűz.
A szexen kívül már nagyobb gondot okozott, hogy teljesen eltért az ismeretségi körünk, és akárki akármit mond 13-14 év korkülönbségnél már vannak generációs problémák, szóval kb pont a szex az amivel semmi gond nincs, inkább minden mással lehet :)
A frissebb a teste is relatív. Exem 34 évesen olyan testtel rendelkezett, amit sok 18 éves csaj megirigyelne, igaz tett is érte, rengeteget mozgott például.
De az igaz, hogyha egy csaj semmit nem tesz a testéért, akkor 18-20 éves korában a fiatalsága miatt még feszes, "ropogós", utána 2-3 év alatt rettenetesen szét tud csúszni, mert elveszíti a fiatalos bájt. Ez főleg a kicsit molettebb csajokra igaz, akik 18 évesen még hűha nőiesek, utána egy két év alatt nagyon szétesne.
Szóval az életkor még nem garantál feltétlen jobb vagy rosszabb testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!